Landmænd kan købe genanvendte computere

Genanvendte computere til miljøbevidste landmænd. Sådan lancerer DLG Connect en mulighed for, at landmænd kan købe, hvad der kaldes CO2-neutrale, bærbare computere.

DLG Connect har indgået et partnerskab med Circular Computing, der er førende indenfor genanvendelse af renovering af bærbare computere. Computerfirmaet skaber CO2-neutrale laptops ved at renovere brugte computere, så de bliver som nye og kan genanvendes, fremgår det af en pressemeddelelse, der fortsætter:

Som virksomhed ser DLG en stor værdi i at kunne hjælpe kunder med produkter, der tager hensyn til klimaet og på den måde være med til at gøre landbruget mere bæredygtigt.

- Vi er rigtig glade og selvfølgelig stolte over, at vi nu kan tilbyde bæredygtige og omkostningsbevidste IT-løsninger til vores kunder. Tilbuddet er attraktivt både for den miljøbevidste, men også den økonomisk ansvarlige landmand. Som en del af DLG mener vi, at det er vigtigt at tage dette ansvar og vise vejen, siger Peter Søby, direktør i DLG Connect.

Circular Computing lader computerne gennemgå en femtimers reproduktionsproces, hvor de bliver afmonteret, renset, repareret, opgraderet og til sidst får en state-of-the-art finish, så de ligner og fungerer som et nyt produkt. Maskinerne, der er baseret på Lenovo, HP og Dell, sælges med tre års garanti og alle med top-specifikationer.

Ifølge pressemeddelelsen produceres der over 160 millioner laptops om året, og der kasseres dagligt 160.000 bærbare computere i EU.

Læs også