Ny centerleder hos Euromaster

Tommy Vest Bern-Lindrup er netop tiltrådt som ny leder af dækcentret i Odense.

Det er en erfaren fagmand, der netop er tiltrådt som leder af Euromasters dæk- og autoservicecenter på Peder Wessels Vej i Odense. Tommy Vest Bern-Lindrup har siden 1995 arbejdet inden for dækbranchen. Han er uddannet maskinarbejder og har arbejdet hos en lang række Euromaster-afdelinger - senest som centerleder i Euromaster Svendborg.

– Det er mit håb, at jeg i samarbejde med mine medarbejdere kan udvikle afdelingen i Odense, så vi i fremtiden udvider vores forretningsområder. Vi skal ikke bare være eksperter i dæk, men også være den foretrukne partner inden for lastbil- og Heavy segmentet i lokalområdet, udtaler den nye 57-årige centerleder, der privat bor i Ollerup.

Vil udvide forretningen

- Et centerlederjob ved Euromaster er en spændende udfordring, som matcher min baggrund og mine kvalifikationer. Som leder for et center i vækst får jeg mulighed for at bruge meget af min tid på kundekontakt, og det vil jeg se meget frem til, siger han og fortsætter:

- For mig er det afgørende at få lov til at udvikle og optimere. Og med den positivitet, jeg allerede har oplevet, er jeg sikker på, at vores koncept nok skal tiltrække en masse nye kunder.

Det er ambitionen, at værkstedet fortsat skal udvide forretningen, og det er Tommy Vest Bern-Lindrup intention, at han vil trække på sine erfaringer fra tidligere lederjob, hvor han har formået at få værksteder til at vokse.

Tilfredse kunder vender tilbage

Ikke overraskende opfatter den nye centerleder god kundekontakt som afgørende.

- Jeg ser frem til at give kunderne højtkvalificeret og professionel rådgivning. Det er vigtigt, at vi får en god relation til vores kunder, så de også kommer igen, forklarer han.

Desuden lægger centerlederen vægt på, at man hos Euromaster. Således arbejdes der med dæk til både personvogne, lastbiler, busser, motorcykler, trucks, landbrugsmaskiner og entreprenørmateriel, men også autoreparation.

Foruden centerlederen består salgsteamet af key account manager Flemming Brandt og salgschef Per Merstrand.

Læs også