Stor fusion på vej i dyrlægebranchen

Den 1. januar 2021 fusionerer Vet-Team dyrlæger og Porcus Svinefagdyrlæger og videreføres under navnet Porcus. Herved tæller det samlede team i alt 21 dyrlæger med speciale indenfor produktion af grise og mink.

FUSION - Vi har hos Porcus Svinefagdyrlæger længe ønsket at opnå en større faglig platform i det nordvestlige Jylland som hidtil har været betjent af dyrlægerne i Vet-Team, hvilket nu er lykkedes med en fusion. Vi er derfor oprigtig glade for at Vet-Team ApS bliver en del af Porcus Svinefagdyrlæger pr. 1. januar 2021.

Svinedyrlæge og bestyrelsesformand Kristian Viekilde lægger ikke skjul på at Porcus, med et samlet team på i alt 21 svinedyrlæger, går en rigtig spændende fremtid i møde, hvor de sammen får bedre synergier der kommer kunderne til gode i form af nye og innovative rådgivningstiltag.

 

Dyrlæger og partnere fortsætter


Vet-Team er en dyrlægepraksis med hovedvægt på veterinærfaglig svinerådgivning, men ifølge Kristian Viekilde, bestemt også en stor og markant praksis i relation til minkrådgivning. Han understreger, at rådgivningen til minkavlerne naturligvis også fortsætter på højt niveau, hvor der aktuelt eksponeres en del telefonrådgivning for at støtte dem igennem den proces der i øjeblikket foregår i forbindelse med Covid19.

Alle Vet-Teams dyrlæger bliver en del af den nye organisation, ligesom Vet-Teams nuværende kontor i Holstebro forsat vil danne rammen om det daglige dyrlægearbejde, mens det administrative arbejde bliver samlet i Odense. Alle nuværende dyrlæger i Vet-Team ansættes dermed i Porcus ApS inklusiv de nuværende partnere, som også ansættes i den nye og større organisation.

- Vi vil ikke være store for at være store, men for at kunne give vores kunder en super service. Med sammenlægningen ruster vi os til fremtiden i Danmark og resten af verden, hvor større landbrug vil have rådgivere med større vidensdeling og innovationskraft. Og netop vidensdeling skal der virkelig sættes tryk på, understreger Kristian Viekilde, om tankerne bag det der nu bliver en af landets største dyrlægepraksis.

Han løfter samtidig sløret for, at der i øjeblikket arbejdes meget på et større innovationsprojekt, som skal bibringe kunderne stor værdi.

- Stor innovation kræver store muskler og nu er vi ved at have den styrke der skal til.

 

En attraktiv arbejdsplads

Kristian Viekilde påpeger endvidere, at målet er, at de til fremtiden får taget det bedste med fra Vet-Team og det bedste fra Porcus.

Og én ting er synergierne ved den veterinærfaglige sparring og vidensdeling der vil komme kunderne til gode. Hos Porcus lægges der også stor vægt på, at den attraktive arbejdsplads med glade og dygtige dyrlæger fastholdes med endnu mere social kontakt på trods af de geografiske afstande mellem de fynske og jyske kolleger i Syd og Nord.

- Vi håber og tror, at vi får skabt en arbejdsplads, hvor landmændene kan se, at det er dyrlæger med glæde og stor motivation der kommer ud og kan rykke noget, understreger Kristian Viekilde.

Læs også