bannerPos

Vilomix-jubilæum markeres i dag

22-11-2019 07:50

Samtidig med Vilomix´ 40-års jubilæum her i 2019 står en udvidelse af den eksisterende fabrik i Lime nu klar med en ny produktionslinje med yderligere 40.000 ton i kapacitet. Den ekstra kapacitet er som den øvrige fabrik højt automatiseret.

Begge begivenheder fejres med åbent hus for kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede i dag fredag 22. november klokken 12-16.

Fabriksudvidelsen indeholder også et nyt silotårn og en ny lagerbygning. Det nye silotårn er 20 meter højt og indeholder en komplet ekstra produktionslinje, da den nuværende fabrik ikke længere kan klare den stigende efterspørgsel for varer, selvom der køres i døgndrift. Den nye linje kan producere 40.000 tons. Den nye lagerbygning er på 3.500 m2 og er udstyret med to læsseramper, et nyt produktionskontor, værksted samt laboratorium.

- Udvidelsen af vores moderne og største vitamin- og mineralfabrik er en naturlig følge af en øget efterspørgsel efter vores højkvalitetsprodukter. Med den ekstra kapacitet kan vi i endnu højere grad tilfredsstille vores højeffektive danske og udenlandske kunders efterspørgsel efter vores kundetilpassede produkter. At vi står i 2019 til vores 40-års jubilæum og indvier den nye linje, gør mig ekstra stolt, siger Peter Iversen, adm. direktør for Vilomix.

Vilomix-konceptet var ved grundlæggelsen for 40 år siden – såvel som nu - vitamin- og mineralblandinger, som grovvareselskaber og landmændene selv kunne tilsætte husdyrfoderet.

 

Massey Ferguson producerer ansigtsmasker

Massey Ferguson bruger sin 3D-printerkapacitet til at levere ansigtsvisirer i fuld størrelse til lokalt sundhedspersonale, som arbejder hårdt på at redde liv under coronavirus-pandemien.

Ekstra hjælp til landmændene i Påsken

Værksteds- og dækkæden Super Dæk Service stiller med et markant øget mandskab og antal servicevogne i Påsken for at hjælpe med at holde de danske landmænd sikkert kørende i en tid, hvor mange har fået ekstra travlt med forårsforberedelserne efter en usædvanlig våd vinter.

SLF vil igen sikre blomster på markerne

Også i år vil SLF tilbyde landmænd en ordning med sommerblomster i kanten af deres marker. Denne gang i samarbejde med to medlemmer, som varetager såarbejdet.

Færdig før påske

Under den seneste tørvejrsperiode er Helgenæs Maskinstation nået rigtigt langt med forårsarbejdet. Så langt, at påsken bliver en rolig periode, lyder vurderingen.

Forårsarbejdet går planmæssigt

På Gymoes nær Haderslev giver det fine forårsvejr en kontrolleret travlhed på marken. - Vi har stille og roligt fået kørt gødning ud, og efterhånden som det er blevet mere tørt, er også gyllen kommet ud, ligesom vi har kunnet så det hele fra en ende af, siger Torben Juhl Madsen.

Hjemsendte fra skolen træner praktikfærdigheder

To elever i 1. forløb af jordbrugsmaskinføreruddannelsen har ladet sig installere på Helgenæs Maskinstation for både fjernundervisning og lidt ekstra praktisk træning.

Veganerpartiet på spil igen – optager videoer af døde dyr

Både Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Danske Svineproducenter advarer mod, at personer fra Veganerpartiet i disse dage går ind på svineejendomme for at optage videoer af døde grise.

Veganerpartiet har politianmeldt landmand for overfald og frihedsberøvelse

Stifter af Veganerpartiet Henrik Vindfeldt afviser alt om, at de personer – som inkluderer ham selv -, der er gået ind på svineejendomme de seneste dage har provokeret landmænd for at få reaktioner.

Jeg bliver udfordret på mine beslutninger

Slagtesvineproducent Brian Christensen deler sine økonomiske nøgletal med ti andre slagtesvineproducenter. På den måde bliver hans egne beslutninger udfordret, og hans horisont udvidet.
Side 1 af 1813 (36256 artikler)Prev1234567181118121813Next