Vilomix-jubilæum markeres i dag

Samtidig med Vilomix´ 40-års jubilæum her i 2019 står en udvidelse af den eksisterende fabrik i Lime nu klar med en ny produktionslinje med yderligere 40.000 ton i kapacitet. Den ekstra kapacitet er som den øvrige fabrik højt automatiseret.

Begge begivenheder fejres med åbent hus for kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede i dag fredag 22. november klokken 12-16.

Fabriksudvidelsen indeholder også et nyt silotårn og en ny lagerbygning. Det nye silotårn er 20 meter højt og indeholder en komplet ekstra produktionslinje, da den nuværende fabrik ikke længere kan klare den stigende efterspørgsel for varer, selvom der køres i døgndrift. Den nye linje kan producere 40.000 tons. Den nye lagerbygning er på 3.500 m2 og er udstyret med to læsseramper, et nyt produktionskontor, værksted samt laboratorium.

- Udvidelsen af vores moderne og største vitamin- og mineralfabrik er en naturlig følge af en øget efterspørgsel efter vores højkvalitetsprodukter. Med den ekstra kapacitet kan vi i endnu højere grad tilfredsstille vores højeffektive danske og udenlandske kunders efterspørgsel efter vores kundetilpassede produkter. At vi står i 2019 til vores 40-års jubilæum og indvier den nye linje, gør mig ekstra stolt, siger Peter Iversen, adm. direktør for Vilomix.

Vilomix-konceptet var ved grundlæggelsen for 40 år siden – såvel som nu - vitamin- og mineralblandinger, som grovvareselskaber og landmændene selv kunne tilsætte husdyrfoderet.

 

Læs også