bannerPos

Vilomix-jubilæum markeres i dag

22-11-2019 07:50

Samtidig med Vilomix´ 40-års jubilæum her i 2019 står en udvidelse af den eksisterende fabrik i Lime nu klar med en ny produktionslinje med yderligere 40.000 ton i kapacitet. Den ekstra kapacitet er som den øvrige fabrik højt automatiseret.

Begge begivenheder fejres med åbent hus for kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede i dag fredag 22. november klokken 12-16.

Fabriksudvidelsen indeholder også et nyt silotårn og en ny lagerbygning. Det nye silotårn er 20 meter højt og indeholder en komplet ekstra produktionslinje, da den nuværende fabrik ikke længere kan klare den stigende efterspørgsel for varer, selvom der køres i døgndrift. Den nye linje kan producere 40.000 tons. Den nye lagerbygning er på 3.500 m2 og er udstyret med to læsseramper, et nyt produktionskontor, værksted samt laboratorium.

- Udvidelsen af vores moderne og største vitamin- og mineralfabrik er en naturlig følge af en øget efterspørgsel efter vores højkvalitetsprodukter. Med den ekstra kapacitet kan vi i endnu højere grad tilfredsstille vores højeffektive danske og udenlandske kunders efterspørgsel efter vores kundetilpassede produkter. At vi står i 2019 til vores 40-års jubilæum og indvier den nye linje, gør mig ekstra stolt, siger Peter Iversen, adm. direktør for Vilomix.

Vilomix-konceptet var ved grundlæggelsen for 40 år siden – såvel som nu - vitamin- og mineralblandinger, som grovvareselskaber og landmændene selv kunne tilsætte husdyrfoderet.

 

Et par tips i forbindelse med KemiTjek

De regnfulde vinterdage er perfekte til én af de to årlige gennemgange af lagerbeholdningen i kemirummet. Seges giver et par tips til app’en KemiTjek.

Fynsk kartoffelfabrik er fortsat i spil

Flere interesserede avlere har mulighed for at tegne anpart i kartoffelmelsprojektet på lige fod med de første 47 anpartshavere.

Går ind for flere minivådområder

Folketingets miljø- og fødevareudvalg var i denne uge ude i virkeligheden for at studere et såkaldt matriceanlæg på Midtfyn.

Fynsk biodiesel kan rykke på klimaregnskabet

Der er brug for en større udbredelse af biodiesel i den tunge transport. Det mener klimaminister Dan Jørgensen (S), der i denne uge var på besøg hos Emmelev, der kan levere op mod 10 procent af Danmarks dieselforbrug.

Stor efterspørgsel på planteprotein

Den nystartede virksomhed Organic Plant Protein forventer at kunne aftage dansk avlede økologiske hestebønner og markærter til produktion af planteprotein allerede i 2021. Økologiske landmænd søges.

Politisk skifte bekymrende

Selv om statsminister Mette Frederiksen har sagt, at hun vil landbruget, kan regeringsskiftet godt give grund til bekymring for landbruget, mener formand for DM&E Agro, Søren Ulrik Sørensen.

Sådan holder du fast på dine gode folk

Sådan holder du fast på dine gode folk

Kæmpe bøde til DLG-ejet selskab i Tyskland

BLS, der er datterselskab til DLG-ejede HaGe, har fået en bøde på massive 29,25 millioner euro af tyske konkurrencemyndigheder for selskabets medvirken i en sag om ulovlige prisaftaler på sprøjtemidler.

Godt salg af nye sprøjter

Hos Horsch-importøren Stroco-Agro ApS hober ordrebekræftelser på nyt Horsch-grej sig op. Samtidig har der været et historisk flot salg.

Miljøminister tøver med ny vandløbslov

Der ikke behov for at ændre vandløbsloven for at kunne klimatilpasse og klimasikre vandløbene, da loven allerede rummer mulighed for det i dag, lyder det fra miljøminister Lea Wermelin (S).
Side 1 af 1747 (34930 artikler)Prev1234567174517461747Next