Redaktør, LandbrugØst

Jesper Hallgren

+45 61 55 44 14
jesper@landbrugoest.dk

Jesper Hallgren er redaktør på LandbrugØst.

Han var oprindeligt kontoruddannet, men har været journalist siden 2003, hvor han begyndte som sportsjournalist på Sjællandske Medier. Efterfølgende har han været informationsmedarbejder i DBU Sjælland og journalist på ugeavisen Næstved-Bladet. Han har arbejdet på LandbrugØst siden 1. maj 2015.

Jesper Hallgren er født i 1971 og har altid boet på Sjælland.

Seneste artikler fra Jesper Hallgren

Sjællandsk maskinhandler kridter op til ny base i Ringsted

Nellemann Machinery, sjællandsk forhandler af landbrugsmærket Kubota, forlader næste år Kastrup til fordel for Ringsted, hvor det første spadestik til virksomhedens nye domicil blev taget for nylig.

Skovdyrkerne Øerne har vendt skuden

Økonomien i Skovdyrkerne Øerne er forbedret med 6,6 millioner kroner det seneste år. Fra et underskud på over 4 millioner til et overskud på 2,5 millioner.

Grand Cru-finale med både hattrick og debutantsejr

Arnakke Grøntsager løb for tredje år i træk med prisen for årets Grand Cru-gulerod fra Lammefjorden, mens årets Grand Cru kartoffel for første gang blev vundet af Emil Busch-Petersen.

Efterafgrødekravet er flyttet mod øst

Landbrugsstyrelsen har offentliggjort kort over det forventede efterafgrødekrav i 2024 – det sker på baggrund af de nye vandplaner, som VKST har været meget kritisk overfor.

Landbrugsskolen Sjælland investerer i bæredygtigt udstyr

Mindre CO2-udledning, skånsom jordbearbejdning samt bedre arbejdsmiljøer er blandt de ting, som Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde vil have ud af nye investeringer.

Efterafgrødekrav er rykket til Østdanmark

Vi mangler stadig en god forklaring på, at Miljøstyrelsen nu pludselig trykker sømmet i bund med efterafgrødekrav i Isefjord og Roskilde Fjord, lyder det fra konsulent.

Nyt makkerpar i spidsen for Helsinge Maskinforretning

Brian Skøtt har overtaget posten som administrerende direktør efter sin far, Flemming Skøtt, i Helsinge Maskinforretning, hvor Bo Høst samtidig er ny direktør efter Kurt Madsen.

25 års udvikling med fremsynet direktør

Niels Peter Ravnsborg, direktør i Agrovi, er god til at se nye muligheder, og han har på den måde været med til at skabe en kolossal udvikling i Agrovi, hvor han nu kan fejre 25-års jubilæum.

Svensk duo i fokus på Lolland

Goddag- og farvel-reception på Sofiehøj på Lolland, hvor Joakim Herrström har afløst Desirée Börjesdotter som forsøgschef i Nordic Beet Research.

Store Hestedag satte rekord for fjerde gang i træk

Med hele 30.646 gæster var der for fjerde gang i træk besøgsrekord på Store Hestedag i Roskilde.