bannerPos

Aktuelle nyheder om Maskiner

Her på siden samler vi de vigtigste nyheder og gode råd indenfor maskiner.

For at være helt up-to-date kan du også vælge at abonnere på vores ugentlige maskin nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

Henrik A. Fog er ny forhandler af Schäffer-læssemaskiner

Brøndby-firmaet Henrik A. Fog A/S er blevet forhandler af Schäffer-læssemaskiner.

Robotti klarede bønnerne

Andreas Johnsen fra Kristiansminde på Djursland har haft besøg af den selvkørende Robotti, som klarede såningen af 10,5 ha økologiske hestebønner.

Præcisionslandbrug og bigdata går hånd i hånd

Den store tyske maskinproducent Amazone er lagt fremme med udstyr til præcisionslandbrug. Maskinfirmaet producerer både jordbearbejdningsmaskiner, gødningsspredere og sprøjter, hvor teknologien til præcisionslandbrug er integreret i maskinerne.

Præcisionsbåndsprøjtning i rækkeafgrøder

Danfoil lancerer nu en ny sprøjte, SpitFire, i samarbejde med Agrointelli-robotten Robotti, der er en autonome redskabsbærer, til bredsprøjtning i korn eller båndsprøjtning i rækkeafgrøder. Ifølge Danfoil giver den nye SpitFire store besparelser.

Case IH opdaterer syv Puma-traktorer

Case IH lancerer nu syv opdaterede Case IH Puma-traktorer med en række nye features, blandt andet på to transmissionssystemer og forbedret kørselsoplevelse.

CNH afholder digital maskinmesse

Landmænd og andre interesserede har fra den 9. til 18. april lejlighed til at studere CNH’s maskinunivers. På Youniverse, den første, digitale messe for landbrugsudstyr, vil man kunne dykke ned i en anderledes virkelighed, hvor sidste nye teknologi og de nyeste produkter fra New Holland og Case IH præsenteres.

Unik certificering til Yding Smedie

Fornem certificering fra Case IH er havnet hos maskinforretningen Yding Smedie & Maskiner i Horsens.

Klar til åbning i Vendsyssel

31. marts slår Agrotek dørene op for sin nye afdeling i Brønderslev.

Pöttinger indgår samarbejde med Agrointelli

Pöttinger og Agrointelli har indgået samarbejde om at forhandle Pöttinger-redskaber, der passer til markrobotten Robotti.

Hardi udebliver fra Agritechnica 2021

Den store maskinproducent, Hardi, har på grund af bekymringer om Covid-19 valgt at trække sig fra den store landbrugsmesse i Hannover i Tyskland, Agritechnica i år.

Ny afdelingschef leder maskinhandlen sikkert gennem krisen

Hos Semler Agros regionale hovedkontor i Næstved er man lykkedes med at klare sig igennem det forgangne års corona-usikkerhed.

Milepæl hos Väderstad

Väderstad har nu produceret nummer 1.000 af sin højpræcisions-rækkesåmaskine Tempo L. Maskinen gjorde omgående et kæmpe indtryk globalt ved at sætte ny verdensrekord i rækkesåning tilbage i 2017.

S.D. Kjærsgaard bygger ny maskinforretning midt på Sjælland

Den nordjyske maskinvirksomhed S.D. Kjærsgaard A/S har købt grund direkte ud til motorvej E20 i Business Park Ringsted. Mandag den 15. marts godkendte Ringsted Byråd salget af den godt 15.000 kvadratmeter store grund.