bannerPos

Aktuelle nyheder om Maskiner

Her på siden samler vi de vigtigste nyheder og gode råd indenfor maskiner.

For at være helt up-to-date kan du også vælge at abonnere på vores ugentlige maskin nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

- Forståelsen for vores behov gjorde forskellen

Bjarne Skydt og Jeppe Nielsen har ikke fortrudt, at de for tre år siden investerede i en gummiged fra CNH New Holland.

Planteavler køber to nye McCormick-traktorer

Nordsjællandsk planteavler investerer i to fabriksnye McCormick-traktorer,

Kræver bedre økonomi i biogas-transport

Den første biogas-lastbil er leveret - men den koster 25 procent mere i afgifter til staten end en dieselbil, og det skal ændres, lød besked til politikere

Ny stenudløser til Lemken-plove

Lemken lancerer nu en ny stenudløser til plovene Juwel, Diamant og Titan.

Maskinskue hos TBS

TBS inviterer til TBS Maskinskue og raske handelsdage i alle maskinforretningens afdelinger.

En plov til efterafgrøderne hos økologer og de pløjefri

JI Farmimplement lancerer nu sin Ovlac Mini-plov med såudstyr til efterafgrøder og raps. Koldsø-Såpakkeren er blevet til i et samarbejde mellem Ovlac-importør Jens Iversen og mærkets forhandler på Sjælland, Jesper Koldsø.

Frøudstyr til efterafgrøder hitter

Uanset dyrkningssystemer, med eller uden plov, er en tandharve et godt værktøj at have i værktøjskassen, og afgrøderne kan tilpasses den enkelte bedrifts afgrøder og sædskifte i et pløjefrit miljø.

452 traktorer og entreprenørmaskiner blev stjålet sidste år

Forsikringsbranchen opfordrer til at have fokus på at forebygge tyverierne. Der blev stjålet 452 traktorer og entreprenørmaskiner sidste år. Det er en kraftig stigning i forhold til året før. Kun 12 af dem blev fundet igen.

Fremgang over hele linjen

John Deere er højdespringeren i maj måneds traktorstatistik. 28 John Deere-traktorer blev der solgt, og det giver mærket en markedsandel på næsten 28 procent.

Færdselsstyrelsen vil løse bælte-udfordringer for maskinstationer

Der er udsigt til, at kørsel med bæltekøretøjer i fremtiden kan komme ind under reglerne for særtransport, så blandt andet maskinstationer ikke længere skal søge om dispensation til at køre med blandt andet ærtehøstere og roeoptagere et halvt år frem i tiden.

Helms TMT-Centret bygger nyt sjællandsk domicil

Firmaets kommende domicil, der forventes klar til indflytning i sidste halvdel af 2022, kommer til at ligge på en 17.000 kvadratmeter stor grund med facade ud mod motorvejen ved Ringsted.

Semler Agro etablerer nyt domicil i Ringsted

Semler Agro A/S har investeret i ny ejendom i Ringsted, der skal danne rammen for koncernens regionale hovedkontor på Sjælland.

Præsenterer ny teleskoplæsser i den tunge ende

Der er masser af spændende og innovative tiltag i den nye TF65.9 teleskoplæsser fra italienske Merlo, der er en del af TurboFarmer-serien.