bannerPos

Tractor of the Year 2019 er med på Agromek

Tractor of the Year 2019 fuldt udrustet og klar. Fra i dag kan den ses på Agromek 2018.

Lis Agerbæk Jørgensen

Redaktionssekretær og journalist
26-11-2018 15:52
Case IH deltager ikke på Agromek, men det gør Maxxum 145 Multicontroller.

Case IH høstede for lidt over to uger siden den tredje Tractor of the Year pris på stribe uddelt på EIMA messen i Italien. Tractor of the Year 2019 er Maxxum 145 Multicontroller, der er udstyret med den nyudviklede ActiveDrive 8 transmission med dobbeltkobling teknologi.

Nu kan man på Agromek opleve Maxxum 145 Multicontroller på stand 2618 i hal C. Dette er GreenTecs stand, og her vil Case IH traktoren være udstillet for at fremvise flere af de redskabsløsninger, som Kolding firmaet tilbyder.

Case IH-traktoren udnyttes maksimalt, da der både er redskaber i front-, baglift og frontlæsser. GreenTecs Redskabsramme HXF 2802 vil være monteret på frontlæsseren sammen med en Grensav LRS 1602. Redskabsrammen er en meget fleksibel løsning, da man har et stort udvalg af redskaber til hæk- og hegnsklipning, som man hurtigt kan på- og afmontere. I frontliften vil der sidde en GreenTec Slagleklipper FF 132, der både klipper græs og knuser små afklippede grene som ligger på jorden.

Afslutningsvis vil der være monteret en Spearhead Twiga FLEX 6000T armklipper, der har en arbejdsradius på 155 grader. Dermed opnår man et godt arbejdsmiljø med et perfekt udsyn til redskabet. Man kan også hurtigt af- og påmontere armklipperen samt redskaber. På Twiga FLEX armklipperen vil der være monteret en GreenTec Hegnssnitter RM 232, der både klipper og findeler materialet i én arbejdsgang, så man ikke skal bruge ressourcer på oprydning bagefter. Hegnssnitteren har en kæmpe kapacitet, da den har en arbejdsbredde på 2,3 m.

Danske landmænd har i 25 år hjulpet kolleger i Sydøstasien

Danske landmænd på studietur til Cambodia og Vietnam blev i 1994 starten på en langsigtet hjælp til kollegerne i de krigshærgede lande.

Stadig stort behov for vanding

Behovet for vanding er stadig stort i store dele af Danmark, hvor tørkeindekset målt mandag lå mellem syv og ti.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Driftsleder: Fungerer soen – så fungerer resten

Udfordringerne med tomme søer og gaspustere var store for et år siden på Ødum Engholm ved Hadsten. Et forsøg i besætningen med tang fra de norske fjorde har imidlertid vist sig som problemløser.

Kun de ti procent bedste slagtesvineproducenter lavede overskud i 2018

Kun de cirka ti procent bedste slagtesvineproducenter formåede at lave overskud i deres driftsgren i 2018, viser nye Business Check-tal.

Valggyser i vente for tidligere landboformand

Venstre står til at få tre-fire mandater i Europa-Parlamentet. Den tidligere mangeårige KHL-formand, Asger Christensen, der er EU-kandidat for Venstre, er formentlig lige på vippen til at blive valgt ind.
Side 1 af 1543 (30858 artikler)Prev1234567154115421543Next