bannerPos

Tractor of the Year 2019 er med på Agromek

Tractor of the Year 2019 fuldt udrustet og klar. Fra i dag kan den ses på Agromek 2018.

Lis Agerbæk Jørgensen

Redaktionssekretær og journalist
26-11-2018 15:52
Case IH deltager ikke på Agromek, men det gør Maxxum 145 Multicontroller.

Case IH høstede for lidt over to uger siden den tredje Tractor of the Year pris på stribe uddelt på EIMA messen i Italien. Tractor of the Year 2019 er Maxxum 145 Multicontroller, der er udstyret med den nyudviklede ActiveDrive 8 transmission med dobbeltkobling teknologi.

Nu kan man på Agromek opleve Maxxum 145 Multicontroller på stand 2618 i hal C. Dette er GreenTecs stand, og her vil Case IH traktoren være udstillet for at fremvise flere af de redskabsløsninger, som Kolding firmaet tilbyder.

Case IH-traktoren udnyttes maksimalt, da der både er redskaber i front-, baglift og frontlæsser. GreenTecs Redskabsramme HXF 2802 vil være monteret på frontlæsseren sammen med en Grensav LRS 1602. Redskabsrammen er en meget fleksibel løsning, da man har et stort udvalg af redskaber til hæk- og hegnsklipning, som man hurtigt kan på- og afmontere. I frontliften vil der sidde en GreenTec Slagleklipper FF 132, der både klipper græs og knuser små afklippede grene som ligger på jorden.

Afslutningsvis vil der være monteret en Spearhead Twiga FLEX 6000T armklipper, der har en arbejdsradius på 155 grader. Dermed opnår man et godt arbejdsmiljø med et perfekt udsyn til redskabet. Man kan også hurtigt af- og påmontere armklipperen samt redskaber. På Twiga FLEX armklipperen vil der være monteret en GreenTec Hegnssnitter RM 232, der både klipper og findeler materialet i én arbejdsgang, så man ikke skal bruge ressourcer på oprydning bagefter. Hegnssnitteren har en kæmpe kapacitet, da den har en arbejdsbredde på 2,3 m.

Nord-West noteringen falder

Nord-West noteringen falder i dag med 4 euro til 60,00 €.

Som en 3-trins raket: Sæt fart på økonomien

Vil man videreudvikle sin bedrift, er det vigtigt at kende såvel ens økonomi som de rigtige nøgletal. Og så har elementer som skatteregnskab, årsrapport og fraktilanalyse med benchmark stod betydning.

Nu kan man efterisolere på en eftermiddag

Energioptimering topper danskernes ønsker for boligen, og nu kan et nyt isoleringsprodukt opfylde ønsket nemt og endda kradsefrit.

Tolv meter ballevogn

Metsjö lancerer en tolv meter udgave af MetaX ballevogn med eller uden hydraulisk lastsikring.

Comeback til tysk læsser hos nordjysk forhandler

Efter ni års fravær er Tahlers minilæssere tilbage på programmet hos Vestergaards Maskinservice. Siden sidst har læsserne blandt andet fået hydraulisk hæve/sænke-tag og ny motor.

Chaufførlærlinge er vigtige for SPF-Danmark

Når SPF-Danmark A/S tager nye chaufførlærlinge ind, er det som oftest unge mennesker med en landbrugsmæssig baggrund.

Rolig uge i majs, kartofler og sukkerroer

Der er kun registreret få angreb af skadegørere i majs, kartofler og sukkerroer i planteavlskonsulenternes registreringsnet i ugens løb.

Nemt at se græsukrudt i vintersæden lige nu

Det er nu, du skal kigge efter græsukrudt, for det er nemt at spotte i den uhøstede vintersæd, lyder det fra Seges.
Side 1 af 1587 (31737 artikler)Prev1234567158515861587Next