Peter Langborg Wejse

Director for Climate and Sustainability, SEGES Innovation

SEGES Innovation tiltrækker ny skarp klimachef Peter Langborg Wejse bliver ny klimachef for innovationsvirksomheden SEGES Innovation P/S.

Den erfarne profil kommer fra en stilling som forskningschef hos Arla. Nu ser han frem til at arbejde på en ny måde med at skabe positive forandringer for både landbruget og planeten. SEGES Innovation får en ny stærk kapacitet som leder af virksomhedens Center for Klima & Bæredygtighed.

Den nye Director for Climate and Sustainability, som tiltræder 1. juni 2023, bliver en Peter Langborg Wejse. Han har siden 2007 haft sit virke i forskellige nøgleroller hos en anden prominent aktør i fødevareklyngens virksomhedsfællesskab Agro Food Park, nemlig hos Arla Foods i selskabets innovationscenter. Før da var har konsulent i Teknologisk Institut. Peter Langborg Wejses uddannelses- og forskningsmæssige ballast er også særdeles solid. Han er biolog og har en ph.d. grad i mikrobiologi og proteinkemi.

Nu ønsker han at gøre en forskel i primærproduktionen.

"Jeg brænder simpelthen så meget for at komme til at arbejde med innovation i det danske landbrug. Det vil jeg gerne bruge mine kræfter på, fordi jeg synes det er så meningsfuldt. Det er jo det, vi alle skal leve af. Det, som producerer den mad, vi spiser. Desuden oplever jeg, at klimadebatten ofte foregår på et temmelig mangelfuldt informationsgrundlag. For mig repræsenterer SEGES Innovation en meget konstruktiv tilgang til klimaudfordringerne via innovation, analyser, formidling og softwareudvikling. Med saglig indsigt og nyttige værktøjer kan vi flytte noget i udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer. "

Som leder af Center for Klima & Bæredygtighed i SEGES Innovation får Peter Langborg Wejse ansvar for at sikre tværgående sammenhæng mellem den økonomiske, den miljømæssige, og den sociale bundlinje i bæredygtigheds-regnskabet i dansk landbrug og fødevareerhverv.

Side 1 af 53 (1262 artikler)Prev1234567515253Next
OK

Navne

Flere navne

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.