Kenneth Rieks Jakobsen

Afdelingsleder og økonomikonsulent, LandboNord

Afdelingsleder og økonomikonsulent Kenneth Rieks Jakobsen, kan den 1. august 2020 fejre 25 års jubilæum i Dansk Landbrugsrådgivning.

Den 1. august 1995 begyndte Kenneth Rieks Jakobsen som regnskabselev på rådgivningskontoret hos Vesthimmerlands Landboforening i Aars, og i dag er han ansat som i afdelingsleder og økonomikonsulent hos LandboNord i Fjerritslev.

Efter endt elevtid blev Kenneth ansat som regnskabsassistent, men da han gerne ville have mere kontakt med kunderne, læste han videre og tog en HD og en jordbrugsteknologi-uddannelse, så han i 2009 kunne kalde sig økonomikonsulent.

Egentlig har Kenneth Rieks Jakobsen altid vidst, at han skulle arbejde med en kombination af økonomi og landbrug. Han er vokset op på landet, men havde aldrig haft planer om at skulle overtage sin fars maskinstation.

I 2013 kom Kenneth til LandboNord, hvor han først blev teamleder og efterfølgende afdelingsleder for en del af i LandboNords i Fjerritslev. Her var hovedparten af Kenneths kunder større landbrugsvirksomheder med kvæg, hvilket det også er i dag. Drivkraften i arbejdet er for Kenneth at gøre en forskel gennem den tætte og fortrolige sparring med kunderne i økonomiske spørgsmål. Han har ofte en evne til at se nye muligheder – eller også ved han, hvem der kan hjælpe.

På hjemmefronten er Kenneth gift med Gitte. Parret bor på en landejendom sammen med deres tre børn. Fritiden går også med at gøre en forskel for andre. Her er det for KFUM-spejderne i Farsø, hvor Kenneth gennem mange år har været spejderleder. 

Kenneth Rieks Jakobsens jubilæum bliver grundet COVID-19 fejret internt i LandboNord.

Side 1 af 47 (1105 artikler)Prev1234567454647Next
NEJ

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.