Arzu Yildiz

Sekretær, Agrovi I/S

Onsdag den 24. februar kan sekretær Arzu Yildiz fejre sin 40 års fødselsdag.

Arzu startede hos Agrovi i Hillerød som regnskabselev i 2000-2002 og kom tilbage igen i 2007, hvor hun blev ansat som sekretær. Hun er ansigtet ud af til på kontoret i Hillerød og både kunder og kollegaer kender hende for hendes smil, venlighed og hjælpsomhed.

Arzu har opgaver, der spænder vidt - fra medlemsadministration og mødeforplejning til bogholderi og blæksprutte. En uundværlig kollega på alle måder.

Dagen vil blive fejret med de nærmeste kollegaer og familien.

Side 1 af 78 (1855 artikler)Prev1234567767778Next
Det estimerede indhold af ß-mannan i almindeligt svinefoder er 0,1-0,4 procent og det kræver kun en meget lav koncentration af ß-mannan på 0,2 procent for at udløse en energikrævende immunreaktion.

Proteinrigt foder indeholder beta-mannan, som æder dyrenes energi

McCormick X7-624 VT-Drive er testet på dansk jord med gode resultater, ifølge McCormick-importøren i Danmark, Helms TMT-Centret.

Gode tilbagemeldinger fra demokørsler

Demokørsler med McCormick X7-624 VT-Drive har givet den danske importør gode tilbagemeldinger og især trækkraft og komfort har imponeret.

McCormick Fleet Management giver fuld kontrol over traktorens ydeevne, hastighed, motoromdrejninger, timeforbrug og en række andre parametre i realtid.

Flådestyring til McCormick

Agco bliver selv importør af Massey Fergusons store maskinprogram til de svenske landmænd og maskinstationer, da Lantmännen Maskin stopper samarbejdet med Agco. Ifølge Lantmännen Maskins Leif Thorwaldsson er det en aftale, der er forhandlet i gensidig forståelse med Agco. Arkivfoto

Importørrokade i Sverige

Bag på den store gylleekvipage med en Claas Xerion med dogwalk foran, har Frank Hyldahl nu fået monteret en ny og kraftigere lift. – Med den kan vi tilkoble den store skiveskærsnedfælder, siger han.

Dynamisk og gensidigt samarbejde

Afdelingsleder i Velas, Lasse Frost, mærker ligesom Peter Møller, Agri Nord, at kreditgiverne er blevet en anelse mere åbne over for de unge, der vil etablere sig som selvstændig landmand. – Men fordi landbruget er så kapitaltungt, bliver solvenskravet stadig ofte en uoverstigelig udfordring for den unge, siger han.

Rådgiver: Solvenskrav er stadig en hård nød at knække for de unge

Noget kunne tyde på, at mælkeprocenterne i løbet af 2021 kan få flere penge mellem hænderne.

Optur på vej for mælkeproducenter?

Sojaskrå falder i pris hvilket er en købsmulighed

Olieprisen tester 70 dollar

Foto: Pixabay

Ny superdokumentation: Klimapas skal stille landmænd bedre økonomisk

Alltech har offentliggjort data fra en ny metaanalyse for køer, med resultater, der viser, at Optigen både kan forbedre ydelsen, reducere klimaaftrykket og øge indtjeningen.

Tilskudsprodukt blåstemplet af metaanalyse

En metaanalyse bekræfter, at Alltech produktet Optigen, er en bæredygtig erstatning for blandt andet soja i kvægfoder, som resulterer i forbedret fodereffektivitet, indtjening og miljømæssig bæredygtighed til mælke- og kødproduktion.

ProtiSpar virker i vommen ved, at de ammonium-hyperproducerende bakterier - HAP-bakterier - stækkes. - Herved mindskes nedbrydningen af aminosyrer til nitrat i vommen med op til 25 procent, lyder de fra DLG. Arkivfoto

Produkt reducerer den bakterielle proteinnedbrydning i vommen

Markedet for okse- og kalvekød fortsætter i et todelt spor, hvor afsætningen til detailleddet stadig er god, mens foodservice-sektoren er påvirket af restriktionerne på udespisning.

Danish Crown Beef: Fortsat fokus på smittetrykket

Fødevarestyrelsen tilbyder i 2021 fortsat gratis undersøgelse af abortmateriale fra kvæg. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Gratis undersøgelser for abort fortsætter i år

BioPhero giver landbruget mulighed for at beskytte deres afgrøder ved brug af biologiske insektferomoner i stedet for at anvende insekticider. Foto: Novo Holdings

Dansk bio-virksomhed rejser 105 mio. til bæredygtig plantebeskyttelse

Investeringen skal finansiere produktion og markedsføring af bæredygtige biologiske insektferomoner.

17-årige Anton Petersen har brugt sin opsparing på 50.000 kroner til i samarbejde med sin mor og far at købe udstyr til såning af blomsterstriber. Fotos: Rasmus Petersen

Anton vil så 40 km blomsterstriber i år

- I DLF mener vi, at teknologien er så værdifuld, at vi ikke kan vente på, at EU skifter holdning, siger Christian Sig Jensen, DLF, om brug af Crispr/cas9. Foto: Erik Hansen

Får gensaksen Crispr/cas9 EU-velsignelse?

Øget tilsaltning af landbrugsjorden kan medføre tab - især i kartoflerne. Arkivfoto

Øget tilsaltning af landbrugsjord kan medføre tab

Velas opfordre til, at man som svineproducent sætter arbejdet med registrering i system, så man altid har de rigtige tal til at stå i CHR. Fotos: Peter Beier

Svinerådgivere: Fejlregistreringer i CHR kan give gult kort

Når antallet af dyr i CHR-registeret ikke stemmer overens med de dyr, dyrlægen ordinerer medicin til, kan man som svineproducent fejlagtigt få et gult kort af Fødevarestyrelsen. Ifølge en gruppe konsulenter i Velas er det dog en situation der nemt kan undgås ved rettidig og rigtig opdatering.

Danish Crown har i samarbejde med Dansk Grisetransport fået udfaset brugen af savsmuld i bunden af grisetransporterne, så der fra nu af kun bruges granuleret halm. Arkivfoto

Granuleret halm i grisetransporten

En afprøvning foretaget af Seges Svineproduktion, Den rullende Afprøvning, viste, at en afgrænsning af pattegrisenes bevægelsesareal ikke kunne reducere pattegrisedødeligheden i farestier til løsgående diegivende søer.  Arkivfoto

Fare-reder redder ikke griseliv

Det estimerede indhold af ß-mannan i almindeligt svinefoder er 0,1-0,4 procent og det kræver kun en meget lav koncentration af ß-mannan på 0,2 procent for at udløse en energikrævende immunreaktion.

Proteinrigt foder indeholder beta-mannan, som æder dyrenes energi

Ejendomsmægler

Veldrevet kvæggård, tæt ved Brørup og 5 km fra motorvejstilkørsel

23.775.000 kr.

  • Bolig : 245 m2
  • Grundareal : 85 ha

Ejendomsmægler

Skøn landejendom med 10 ha tæt på Rønde

3.495.000 kr.

  • Bolig : 124 m2
  • Grundareal : 10 ha

Ejendomsmægler

Horsens - Velholdt planteavlsejendom med 56,5 ha

13.500.000 kr.

  • Bolig : 290 m2
  • Grundareal : 57 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.