Anders Christoffersen

Områdechef Sjælland, Mollerup Mølle A/S

Anders Christoffersen, 63 år, er fra 1. februar ansat hos Mollerup Mølle A/S som områdechef på Sjælland.

Anders Christoffersen er uddannet agronom fra Landbohøjskolen og arbejdede syv år i rådgivningstjenesten i Jylland, før han valgte at gå handelsvejen. Siden er det blevet til 32 år i grovvarevirksomheder på Sjælland. Her har han haft mange forskellige arbejdsområder og dermed opnået en bred indsigt i branchen.

I det nyoprettede job skal Anders Christoffersen medvirke til at gøre Mollerup Mølle mere kendt blandt sjællandske landmænd.  

- Jeg glæder mig til at være med til også at give Mollerup Mølle en god platform på Sjælland og samtidig give de sjællandske landmænd mulighed for en ny samarbejdspartner, siger Anders Christoffersen.

Mollerup Mølle med base i Mollerup ved Nykøbing Mors har en omsætning på cirka 335.000 tons foderblandinger årligt og har historisk været i kornunderskud.

- En af Anders Christoffersens opgaver bliver derfor at opbygge en forretning på Sjælland med at skaffe kornafgrøder til såvel ren afgrødehandel som til brug i foderproduktionen på vores foderfabrikker på Mors og i Skive. Men vi vil selvfølgelig ikke kun købe afgrøder men også sælge for eksempel gødning, såsæd og planteværn. Dermed er vi overbeviste om, at vi kan blive en ny, relevant og spændende samarbejdspartner på Sjælland, siger Søren Rathcke, bestyrelsesformand i Mollerup Mølle.

Med sig på sidelinjen i det daglige vil Anders Christoffersen få korn- og råvarechef Claudio Pelsen, der startede i virksomheden i august 2021 og også har lang erfaring med afgrødehandel på Sjælland.

Anders Christoffersen vil arbejde ud fra hjemmekontor i Herfølge, hvor han bor sammen med sin kone, som han har to voksne børn med.

Side 1 af 47 (1127 artikler)Prev1234567454647Next
OK

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.