Slagteri vil skille sig ud på dyrevelfærd og bæredygtighed
Det lille slagteri Welfare Food A/S i Holsted får forbrugere til at betale for øget bæredygtighed og dyrevelfærd. - Vi har fundet vores ståsted og håber, at vi bliver lønsomme i år eller næste år, siger medejer Kristian Jarl Kristensen.

- Vi tror på, at forbrugerne bliver mere og mere bevidste om kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd, siger medejer og direktør i Welfare Food A/S, Kristian Jarl Kristensen. Han viser her de bedste stykker på en af slagtekroppene. Fotos: Morten Ipsen
- Som du kan se, er det nogle typiske iværksætterlokaler, vi har. Gode, men brugte, lyder det fra medejer af Welfare Food A/S, 27-årige Kristian Jarl Kristensen, da han viser Effektivt Landbrugs journalist ind på et mindre, lidt slidt kontor.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her