Landmænd får taletid på madfestival

Den 17. august åbner Axelborg sin tagterrasse for at fejre økologien og høsten i forbindelse med madfestival. Arkivfoto: Victor Juul Grønbæk
For 21. gang afholdes madfestivallen Copenhagen Cooking i København fra den 15. til 24. august, hvor producenter, forbrugere og beslutningstagere samles om dansk mad.
Festivalen byder blandt andet på flere debatter. Blandt andet »Vi tager en status på økologien« med deltagelse af Landbrug & Fødevarer og økologiske landmænd, samt debatten »Oksekød med omtanke«, der er støttet af kvægafgiftsfonden. Svinekød kommer også under lup, hvor det lyder i programmet, at man kan glæde sig til »en vild aften fyldt med ild, smag og svin i lange baner«.
Under overskriften »Sommer på Axelborg« vil Landbrug & Fødevarer fejre økologien og årets høst, hvor Axelborg blandt andet åbner sin tagterrasse for besøgende som blandt andet kan købe økologiske specialiteter med hjem.