Mæglerfirma hejser flaget og byder indenfor i nye lokaler

Der er flere ting at fejre, når Agriteam Viborg/Aars Aps inviterer til åbent hus og reception onsdag den 9. maj. Nye lokaler, ny mægler og partner og ny samarbejdspartner.

Flagene skal hejses, når Agriteam Viborg/Aars ApS inviterer til åbent hus og reception onsdag den 9. maj fra klokken 13.00 til 18.00.
Der er flere ting at fejre, blandt andet mæglerteamets nye lokaler klods op ad Messecenter Vesthimmerland på Messevej 1 i Aars. 
- Der er sådan set to grunde til, at vi har valgt at flytte. Vi startede med en til tre ansatte i de gamle lokaler, nu er vi fem og pladsen blev simpelthen for trang. Samtidig er synligheden her langt bedre end der, hvor vi var før, fortæller ejendomsmægler Ib Bjerregaard, indehaver og direktør for Agriteam Viborg/Aars.
Og synligheden skal der gøres endnu mere ved. Der kommer blandt andet et display ved siden af de nye lokaler, som vil vise aktuelle boliger til salg.

Ny partner

Glassene skal også løftes for Bettina Sæderup, som har været ansat i mæglervirksomheden siden 2014 og netop er færdig uddannet ejendomsmægler MDE, men ikke nok med det, også er blevet partner i Agriteam Viborg/Aars.
Bettina vil primært komme til at arbejde med småejendomme og villaer i lokalområdet, som Agriteam Viborg/Aars nu har ressourcer til at gøre endnu mere ved.
Bettina har ligesom resten af holdet baggrund i landbruget. Hun er inden hendes mægleruddannelse uddannet advokatsekretær HU og revisorassistent med speciale i landbrug. Hun har blandt andet arbejdet i en landbrugsrådgivningsvirksomhed. 
Det har Camilla Mia Madsen også. Hun sidder som sagsbehandler ved Agriteam Viborg/Aars og er uddannet advokatsekretær HU og kontorassistent. Og så er der Jonna H. Thomsen, som er kontorassistent og selv kommer fra en mælkeproduktionsejendom.
Det skal også fejres, at der er kommet et nyt ansigt i de nye lokaler. Et ansigt, som dog er kendt i branchen. Poul Skalborg, Agriteam Storvorde, er blevet tilknyttet afdelingen i Aars, blandt andet for at styrke samarbejdet.

Mere rådgivning

Mæglerteamet i Aars dækker tilsammen hele Nord- og Midtjylland.
Mæglernes opgave er primært køb og salg af ejendomme, men over den seneste tid er rådgivning blevet en større og større del af mæglernes arbejde. Især rådgivningsopgaver på købersiden.  
- Det er købere, som har købt en ejendom af en anden mægler, som måske vil have os til at se købskontrakten igennem, hjælpe med arealets anvendelse og sådan noget, fortæller Bettina Sæderup.

Kom forbi

Ib Bjerregaard, Poul Skalborg, Bettina Sæderup, Camilla Mia Madsen og Jonna H. Thomsen glæder sig til at vise deres nye lokaler frem til åbent hus og reception den 9. maj fra 13.00 til 18.00.
- Vi har lavet det over lidt længere tid end en reception normalt er. Det er fordi, vi længe har haft et stort ønske om at nå at snakke med folk. Måske er der en, som gerne vil have et godt råd, siger Ib Bjerregaard.
De besøgende vil også kunne se mæglerteamets nye magasin.
- Vi har i brochuren taget temperaturen på dansk landbrug, fortæller Bettina Sæderup. I magasinet vil man blandt andet kunne læse analyser fra Seges, et indlæg om forsikringer og et advokatindlæg.
- Og så har vi et tilbud til dem, som vælger at sætte til salg inden 1. juli. De får en gratis fotopakke, tilføjer hun.

Læs også