Børnenes dyrskue

Støt op om børnenes dyrskue. Sådan lyder det fra Børn & Dyr på Bregentved, hvor tilmeldingsfristen for firmaudstillere er på fredag.

- Støt op om børnenes dyrskue, sådan lyder det fra arrangørerne af Nordeuropas største børnedyrskue, Børn & Dyr på Bregentved.
Videre lyder det:  - Maj måned har sat barren for det gode sommervejr, og hvis varmen fortsætter, kan både nye og gamle udstillere på Bregentved Dyrskue - den 30. juni og 1. juli se frem til nogle fantastiske dage.
På fredag den første juni lukker tilmeldingsfristen for firmaudstillere, der sammen med de øvrige udstillere og gæster kan glæde sig til et farverigt program.
- Udover de mange spændende udstillinger og shows har vi også et program spækket med sjove og interessante indslag som for eksempel Silja fra den populære børnekanal Ramasjang, fortæller bestyrelsesformand for Børn & Dyr på Bregentved, Jens Mortensen.
Formanden håber, at kombinationen af nye indslag kombineret med de faste rutiner vil være med til at vise Børn & Dyr på Bregentved dyrskue som et dynamisk sted, hvor der er plads til det hele og til alle fra nær og fjern.
En lokal fest – for alle
En firmaudstiller, som har stadeplads, og som glæder sig til årets børnedyrskue, er Petter Lassen fra Haslev, der i dag driver familievirksomheden Jens Lassen A/S VVS og varmeinstallatør:
- Når man nu er forankret i det lokale, er man et eller andet sted forpligtiget til at stille op, og det har vi gjort de sidste seks-syv år. Man kan vel kalde det et kald. Samtidig får vi hilst på gamle og nye kunder og netværket med andre lokale virksomheder, alt sammen i smukke omgivelser omgivet af god stemning og glade børn.

Læs også