Nye tiltag på dyrskuet i Hjørring

Der forventes op mod 25.000 gæster til årets dyrskue i Hjørring. Arkivfoto.
30-04-2018 12:16:20
Der er nye tiltag på tapetet, når der i slutningen af juni afholdes det traditionsrige dyrskue i Hjørring. Udstillingspladsen er næsten fyldt ud.
Når LandboNord den 22. og 23. juni afholder det årlige dyrskue på Dyrskuepladsen i Hjørring, sker det med nye tiltag.
 
Folkene bag laver nemlig et område med dyreunger. Det bliver blandt andet muligt at møde kalve, føl, kaninunger, kyllinger og lam. Samtidig bliver det også muligt at udstille krydsningsdyr indenfor kvæg og heste.
 
Indenfor kvæg kan det fx være krydsninger mellem forskellige malkeracer, mellem kødkvægsracer eller mellem kødkvæg og malkekvæg. Tilsvarende gælder inden for heste, men her er det nok lige så meget en mulighed for at udstille heste uden stamtavler, der kan være interesse for, oplyser Karin Møller Larsen, der er koordinator for dyrskuet.
 
Samtidig bliver der også for første gang elektronisk billetkontrol og optælling.
 
- Vi er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå. Vi gør det for bedre at holde styr på antallet af gæster. Vi synes ellers, at vi har talt så godt, vi kan, siger dyrskuekoordinator Karin Møller Larsen.
 
Hun fortæller, at man skal til at skynde sig, hvis man gerne vil udstille på dyrskuet.
- Interessen fra udstillere er, som den plejer at være. Vi har faktisk næsten udsolgt. Så hvis man vil udstille, skal man melde sig til snart. Der er ikke meget udstillingsplads tilbage, siger hun.
 
Ud over de nævnte tiltag, får dyrskuet også besøg af Jon Lindbjerg Jensen, manden bag Lindberg Troupers og vinder af DR3-programmet Alene i vildmarken. Det kommer til at ske i outdoor-udstllingen, der får øget plads, efter at have været en pæn succes i 2017.

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer