Centrovice udsætter generalforsamlingen

Mødet i Vissenbjerg rykket fra 10. marts til 26. maj.

Heller ikke i år får medlemmerne af L&F Centrovice mulighed for at mødes til generalforsamling som vanligt midt i marts. Sidste år var den planlagt til den 11. marts, samme dag som Danmark blev corona-nedlukket. Og i år var det meningen, at mødet skulle være afviklet onsdag den 10. marts.

Med den nuværende corona-situation har bestyrelsen for landboforeningen allerede nu besluttet at rykke generalforsamlingen til onsdag den 26. maj.

- Vi prioriterer en fysisk generalforsamling højt, og derfor flytter vi den – ligesom sidste år – længere hen på året, hvor der forhåbentlig er lempet på restriktionerne i forhold til covid-19, siger formanden Torben L. Povlsen.

Han håber på et lige så godt møde, som i fjor, hvor der blev rundet af ved en pølsevogn i den flotteste sommeraften foran rådgivningscentret i Vissenbjerg.

- Vi har bestilt pølsevognen igen. Og samtidig får vi besøg af Landbrug & Fødevarers nye formand, Søren Søndergaard. Dermed er der lagt op til en spændende aften sammen med kollegerne, håber Centrovice-formanden.

Generalforsamlingen indledes med spisning fra 17.30, inden selve mødet går i gang klokken 19.00.

Læs også

Et lille håb om fælles løsninger og intern enighed
LandboNords generalforsamling blev også digital
Fremtiden for Roundup: - Vi bestemmer lidt selv
Gefion aflyser generalforsamling
Fokus på smittebeskyttelse
Landmændene står sammen i en svær tid