bannerPos

Handelsmøder i maj

Redaktionen

18-05-2019 18:23

Timing i forhold til fremtidige afgrødepriser samt gode råd til køb og salg af råvarer er nogle af emnerne, når AgroMarkets og LMO afholder Handelsmøder den 20., 21. og 23. maj hos LMO i henholdsvis Aars, Søften og Horsens.

Her vil cheføkonom Hans Fink og handelsrådgiver John Jensen fra AgroMarkets blandt andet give et indblik i verdens børser, den aktuelle aktieverden og de forhold, der kan give en ny optur, herunder Brexit, det lidende pund, en svag euro og alt, der har indflydelse på dansk eksport.

Der er også fokus på landmandens regnskab og sammenhængen mellem gældsprocent og indtjening. Det giver også mulighed for at vurdere, om man betaler den rigtige bidragssats og bankmarginal, og om man handler med det rigtige realkreditinstitut.

Bestiller fabriksny Hoegild vertikalblander for anden gang

Sønderjysk bedrift med 400 årskøer investerer i en fabriksny Hoegild vertikalblander på 32 kubikmeter. Den erstatter en fire år gammel blander, der er helt magen til og har blandet 25 tons fuldfoder om dagen.

Genopbygget fuldfoderblander kører fint efter fem år

En genopbygget Hoegild Edition vertikalblander holder lige så godt som en fabriksny, viser fem års erfaring hos vestjysk mælkeproducent med 300 årskøer.

Angreb af meldrøjer i forskellige rugsorter

I et forsøg med kunstig smitte af meldrøjer i rug var der i år færrest angreb i de afprøvede KWS-sorter.

Demo kan hjælpe til valg af såmaskine

VKST viser et bredt udsnit af nye såmaskiner på en stor sådemo tirsdag den 3. september på Ny Lellinge ved Køge.

Sådan forebygger du havrerødsot i vintersæd

Fra 16. september kan forekomsten af bladlus i vinterbyg og -hvede i tidligt såede marker i milde områder følges. Bladlusene kan overføre havrerødsotvirus, oplyser Seges.
Side 1 af 1607 (32132 artikler)Prev1234567160516061607Next