bannerPos

Handelsmøder i maj

Redaktionen

18-05-2019 18:23

Timing i forhold til fremtidige afgrødepriser samt gode råd til køb og salg af råvarer er nogle af emnerne, når AgroMarkets og LMO afholder Handelsmøder den 20., 21. og 23. maj hos LMO i henholdsvis Aars, Søften og Horsens.

Her vil cheføkonom Hans Fink og handelsrådgiver John Jensen fra AgroMarkets blandt andet give et indblik i verdens børser, den aktuelle aktieverden og de forhold, der kan give en ny optur, herunder Brexit, det lidende pund, en svag euro og alt, der har indflydelse på dansk eksport.

Der er også fokus på landmandens regnskab og sammenhængen mellem gældsprocent og indtjening. Det giver også mulighed for at vurdere, om man betaler den rigtige bidragssats og bankmarginal, og om man handler med det rigtige realkreditinstitut.

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next