Centrovice sætter fokus på finans og råvarer

To dages »HandelsErfa« med AgroMarkets’ chefanalytiker.

Som altid styrer chefanalytiker John Jensen fra AgroMarkets slagets gang og opdaterer deltagerne på udviklingen på råvare- og finansmarkederne, når Centrovice inviterer til HandelsErfa tirsdag den 29. og onsdag den 30. maj klokken 9.45-14.45.

På mødet skærer chefanalytikeren igennem de mange tal om køb og salg af raps, soja, korn og foder og giver deltagerne et klart budskab med hjem. Desuden vil han se på, hvem der skal levere olie fremover, og hvad handelskrigen mellem Kina og USA betyder for husdyrproducenterne.

På finansområdet kan deltagerne blandt andet blive klogere på betydningen af handelskrigen. Der er gang i straftolden landene imellem, og på mødet vil John Jensen kigge på, hvordan det kan rykke rundt på verdenshandlen og landbruget i Danmark. Ligesom han vurderer på, hvad det vil betyde for Danmark og for USA, hvis Kina som endnu en straf begynder at sælge ud af deres enorme andel af amerikanske statsobligationer.

Desuden vil deltagerne blandt andet høre om, hvad det betyder, at realkreditobligationen 2 procent 2050 er ved kursstop samt om AgroMarkets’ forventninger til USA og Europas fremtidige pengepolitik og renternes udvikling.

Tilmelding til mødet tirsdag eller onsdag skal ske til Centrovice og senest fredag den 25. maj.

 

Læs også