Semler-folkene klar til åbent hus

Semler Agro Odense inviterer indenfor i maskinforretningen torsdag den 3. november.

Der bliver masser af maskineri at studere, når Semler Agro inviterer til åbent hus i afdelingen ved Svendborgvej i Odense torsdag den 3. november fra klokken 10 til 19. Foruden nye John Deere traktorer i hele hk-spektret vil der også være to nye mejetærskere og andet John Deere grej, blandt andet have-/parkmaskiner til professionelt brug.

Blandt Väderstad-redskaberne, som Semler Agro er eneforhandler af, vises den helt nye NZX såbedsharve i en 12,5 meter version, og desuden vil der være tilbud på olie, dæk mm. fra eksterne leverandører.

- Vi håber, at både eksisterende og kommende kunder vil besøge os og se vores brede udvalg den 3. november, da vi som bekendt ikke deltager på Agromek senere på måneden, siger salgskonsulent Jonas Christiansen.

Han glæder sig over et stort salg i maskinforretningen, og minder om, at det lønner sig at være på forkant, hvis man har nyt grej i tankerne.

- Vi oplever heldigvis ikke så lange ventetider på nye maskiner, som tilfældet har været de seneste par år. På nogle segmenter er leveringen tilbage på normalt niveau, mens andre områder som gps-udstyr fortsat har en længere leveringstid.

Værkstedet arbejder

Afdelingsleder Erik Matthiesen ser også frem til at kunne byde indenfor til åbent hus. Han nævner, at det bliver muligt at møde hele teamet af medarbejdere. Blandt andet vil værkstedet være i fuld drift samme dag, hvor de udekørende montører dog vil være på opgaver ude hos kunderne.

Blandt andet vil man kunne hilse på produktspecialist Jess Nørgaard, der har arbejdet i virksomheden i 16 år, og efter en kort afstikker nu er tilbage som værkfører for høstmaskine-området.

- Vi har rigtig travlt på værkstedet, og har lige ansat endnu en medarbejder. Samtidig søger vi en værkstedsmedarbejder til høstmaskiner, fortæller Erik Matthiesen, der for tre måneder siden tiltrådte som leder hos Semler Agro Odense.

- Vi vil også vise vores opgraderede lager med endnu flere af de væsentlige reservedele på hylderne, tilføjer Jonas Christiansen og nævner, at der ud over åbent hus-arrangementet senere på vinteren også vil blive afviklet en temaaften i stil med en aften, som før coronaen samlede over 150 interesserede landmænd.

Læs også