Skøn lørdag i Sandby

Landmand Henrik Hansen, der driver planteavl på 80 hektar ved Borup mellem Ringsted og Roskilde, havde sin lille søn, Valdemar, på tre år med, og han fandt også spændende ting. Foto: Jesper Hallgren De besøgende havde mulighed for at få stillet både sult og tørst, da Sandby Smedie & Maskinhandel holdt åbent hus. Foto: Jesper Hallgren Den lokale speedwayhelt, 15-årige Villads Nagel, var til stede med både udstyr og pokaler. Foto: Jesper Hallgren

Det årlige åbent hus-arrangement hos Sandby Smedie & Maskinhandel har været en tradition gennem en lang årrække, og indehaver Henning Karlsen kan nu se tilbage på endnu en vellykket udgave af slagsen.

Folk fra nær og fjern lagde vejen forbi den store maskinhandler på landevejen mellem Næstved og Ringsted, og åbent hus-arrangementet var vanen tro således ganske velbesøgt.

De besøgende blev budt på både vådt og tørt i forretningen, og på første sal var der endvidere mulighed for at få kaffe og kage.

Gæsterne kunne også møde flere konsulenter, ligesom den lokale speedwayhelt, 15-årige Villads Nagel, var til stede med både udstyr og pokaler.

En del af de fremmødte udviste samtidig stor købelyst, så det var alt i alt en rigtig god dag i Sandby Smedie & Maskinhandel, hvor også LandbrugØst var repræsenteret, og det har medført lidt billeder fra dagen.

Læs også