Overgaard-punktum på Møn

Overgaard og Kostervig holdt åbent hus med knap 50 deltagere på Møn.

Der var undervejs blandt andet et indlæg fra planteavlskonsulent Jakob F. Kjærsgaard (til venstre). Foto: Jesper Hallgren Jacob Koch fra Almas Korn A/S (i lys skjorte) orienterede lidt om den nye kornsilo. Foto: Jesper Hallgren

I slutningen af maj offentliggjorde Hornsyld Købmandsgaard A/S, at selskabet har overtaget grovvareaktiviteterne i Overgaard Gods A/S – og 10 medarbejdere, som fortsat skal arbejde med base på Overgaard Gods i Østjylland og Sjælland, Falster-Lolland og Møn.

På sidstnævnte ø var der på Kostervig for ny nylig et sidste Overgaard-arrangement, da der blev holdt åbent hus for at markere, at Overgaard og Kostervig har fået opført en ny silo samt nyt renseri til maltbyg. Det var dog kun siloen, de knap 50 fremmødte kunne se. Renseanlægget er nemlig blevet forsinket og installeres først senere.

Til åbent hus-arrangementet var der indlæg fra både Jonas Nue Kjeldsen, med titel som agrochef hos Overgaard, og planteavlskonsulent Jakob F. Kjærsgaard fra VKST og redaktør på KornBasen.

Deltagerne blev på flere fronter således orienteret om den aktuelle situation på afgrødemarkedet, og der var naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til både Jonas Nue Kjeldsen og Jakob F. Kjærsgaard, ligesom Jacob Koch fra Almas Korn kunne svare på spørgsmål om de nye kornfaciliterer på Kostervig.

Læs også