Fokus på menneskets sundhed

Sundhedsshoppen kommer og fortæller om tyske kosttilskudsprodukter til mennesker.

På årets kvægfagmesse bliver der i år også sat fokus på menneskets sundhed, når Kirsten Bak Hansen og Sundhedsshoppen kommer og fortæller om tyske kosttilskudsprodukter.

På Standen vil foruden Kirsten også være Annamarie og Albert Scherphof fra Skive, som selv har haft gode erfaringer med produkterne, især i forhold til hans tidligere dårlige knæ.

Senest har tidligere mælkeproducent, og nu fritidslandmand, Anders Kristian Nielsen fra Ålestrup i Himmerland, fortalt hans historier med de tyske produkter. Han havde hofte- og fodledsproblemer efter et fald som ung gymnast.

- Det begyndte at gøre rigtig ondt i hoften, dengang jeg begyndte at arbejde hos en entreprenør i 2004. Dengang tog jeg faktisk smertestillende piller, iprofen, men i dag er jeg blevet meget negativ overfor at spise piller. Jeg havde også meget ondt i fodleddet – så slemt at jeg ikke kunne gå ned af trapperne, fortæller Anders.

På opfordringer begyndte han at spise kosttilskud fra Sundhedsshoppen, og efter 2-3 måneder kom effekten.

- Produkterne hjalp gevaldigt på både fodled og hofte. Jeg har ingen problemer med at gå ned af trapperne i dag, og jeg mærker intet til min hofte. Desuden har jeg fået et meget bedre kredsløb, stabiliseret mit blodsukker og fået mere energi, idet jeg på et tidspunkt var meget træt, siger Anders Kristian Nielsen.

Stand F1

Læs også