Helsinge Maskinforretning er ny Giant-forhandler

Brdr. Holst Sørensen har i Helsinge Maskinforretning fået en ny forhandler af Giant-minilæssere.

MASKINER Helsinge Maskinforretning A/S i Nordsjælland er nyeste skud på stammen af forhandlere der skal levere Giant-minilæssere.

Med den nye forhandling tilføjer Helsinge Maskinforretning endnu et kvalitetsprodukt til forretningen.

- Efter velovervejede dialoger med Brdr. Holst Sørensen (i Obbekær nær Ribe i Vestjylland, red.), blev vi enige om en fælles grobund for et langt og solidt samarbejde, siger Brian Skøtt, der er salgskonsulent hos Helsinge Maskinforretning.

Netop som forhandleraftalen var underskrevet, blev de første to minilæssere sendt afsted fra den nye forhandler – den lette og kompakte G1500 og den mere robuste G2700 X-TRA HD+.

Stort potentiale

Salgschef i Helsinge Maskinforretning, Bo Høst, er naturligvis glad for den gode start.

- Vi ser et stort potentiale i den hollandsk producerede minilæsser. Giant er kendt som en solid og kraftig læssemaskine, der løfter tungt. Vi ved, kunderne efterspørger den høje løftekapacitet. Det var derfor ikke svært at træffe beslutningen om den nye forhandling, fortæller Bo Høst, der sammen med Brian Skøtt er næste generation i virksomheden.

Med tilslutningen af Helsinge Maskinforretning, tæller forhandlernettet af Giant minilæssere nu 35 forhandlere i Danmark.

jhal

Læs også