Corona: Årsmøder udsættes og aflyses på Bornholm

Generalforsamlingen og tre andre møder i Bornholms Landbrug & Fødevarer er enten blevet udsat eller aflyst.

CORONA Frygten for Corona har nu også fået Bornholms Landbrug & Fødevarer til at følge i samme spor som flere andre foreninger. Landboforeningen på Bornholm har således også valgt af udsætte og aflyse flere møder.

- Vi har valgt at udsætte vores generalforsamling, som skulle have fundet sted onsdag den 18. marts, oplyser Lars-Ole Hjorth-Larsen, formand for Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Derudover har landboforeningen valgt at aflyse svineårsmødet fredag den 13. marts, økologiårsmødet tirsdag den 24. marts og kvægårsmødet torsdag den 26. marts.

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke en ny dato for generalforsamlingen, men vi håber, vi kan få gennemført mødet i løbet af forsommeren, fortæller Lars-Ole Hjorth-Larsen.

Han tilføjer, at Bornholms Landbrug & Fødevarer har den største respekt overfor smittespredning og den risiko, der kan være overfor et erhverv, der har med dyr at gøre.

- Vi er afhængige af, at vores medarbejdere er raske og vil med udsættelsen og aflysningerne forsøge at minimere risikoen for en påvirkning af erhvervet, pointerer han og opfordre samtidig alle til at udvise forsigtighed og omtanke.

jhal

Læs også