bannerPos

Kommissær Nu med rigtigt billede

Sådan ser den sandsynligvis kommende landbrugskommissær Janusz Wojciechowski ud.
10-10-2019 17:22

Vi skrev onsdag i Effektivt Landbrug, at alle grupper i Europa-Parlamentet indstiller polske Janusz Wojciechowski til at blive EU’s næste landbrugskommissær. Det forudsætter, at han godkendes ved en afstemning den 23. oktober. I den forbindelse bragte vi et billede af Flemming Nør-Pedersen, som er direktør i Landbrug & Fødevarer. Redaktionen beklager fejlen.

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

100 procent af svinene overlevede i forsøg med ny ASF-vaccine

Britiske forskere er kommet et skridt tættere på at udvikle en vital vaccine mod afrikansk svinepest (ASF), skriver PigProgress. I en nylig undersøgelse overlevede 100 procent af de svin, der var immuniseret med den nye vaccine, en dødelig dosis ASF-virus.
Side 1 af 1846 (36906 artikler)Prev1234567184418451846Next