LandboSyd opdaterer Summax og frigiver app

Det er nu blevet endnu nemmere at benytte Summax som kunde i LandboSyd. Fra slutningen af maj lanceres en ny LandboSyd App, som gør at man nemt og hurtigt kan sende bilag direkte i arkivet.

LandboSyd arbejder på højtryk for at gøre hverdagen nemmere for deres kunder. Seneste skud på stammen er en lancering af ”LandboSyd Scan”, hvor det er muligt via få tryk at sende fysiske bilag direkte i e-arkivet. Fra bilagene aflæses og indtastes oplysninger automatisk, og der spares således tid på håndteringen.

- Vi ønsker at gøre arbejdet omkring bilagshåndtering endnu nemmere. Derfor har vi udviklet en app, der via få tryk på telefonen har gjort bilagene digitale, således at oplysningerne kan indsættes i Summax. Samtidig har vi opdateret Summax, hvilket gør, at kunderne vil opleve mindre tastearbejde, siger Jesper Wind.
 
Nem løsning
Tidligere har det været muligt at benytte andre scanningsapps til at tage billeder af bilag for at sende dem i arkivet. Denne løsning har ikke været optimal, og der har været udfordringer med kvaliteten. Med LandboSyd Scan vil kvaliteten blive løftet og oplysningerne fra bilagene vil være udfyldt automatisk.
 
Appen er installeret så bilagene sendes direkte i e-arkivet, uden der skal skrives en mailadresse. Vi anbefaler at hente LandboSyds gratis app via Appstore eller Google Play, og derefter slette de scanningsapps som er benyttet indtil nu.
 
Ved opdateringen kan LandboSyd tilbyde, at bl.a. leverandørnavn er aflæst når de sendes til arkivet. Denne løsning er unik i forhold til den traditionelle version af Summax. Denne løsning tilbydes ikke af andre i landsdelen.
 
Forsat fokus på udviklingen
- Vi vil forsat have stor fokus på at gøre det nemmere at være kunde i LandboSyd, derfor forventer vi allerede til efteråret at have endnu en opdatering klar til brugerne. Brugervenligheden og overblik skal gøre det hurtig og nemt at holde regnskabet ajour i dagligdagen. Det er vores opgave at sikre frigivelse af tid ved den enkelte bruger, så fokus kan holdes på driften, lyder det fra Jesper Wind.

Læs også