Studietur til USA - fra New York til Orlando

På en spændende studietur i efteråret kan man opleve mange af USA’s højdepunkter på østkysten, besøge interessante landbrug samt maskinfabrikken New Holland.

I år er det præcis 50 år siden, at den første bemandede raket blev sendt til Månen. Så hvorfor ikke besøge Cape Canaveral, hvor man kan opleve de store raketter og se, hvordan det hele foregik?

På en spændende studietur til USA’s østkyst – fra New York til Orlando i Florida – ender man netop med at besøge Kennedy Space Center, hvor man kan opleve hele det amerikanske rumprogram på tæt hold.

Turen foregår fra den 27. oktober til den 6. november og begynder i New York City, hvor man bor centralt på Manhattan og blandt andet tager turen ud til Frihedsgudinden.

Derfra går det mod syd til den mindre by New Holland, hvor der produceres ballepressere med flere høstmaskiner til mærket af samme navn. På den egn er der rigtig mange Amish-folk, og det er målet at besøge en farmer.

I magtens centrum
Næste stop er Washington D.C. – hvor Donald Trump regerer fra Det Hvide Hus og kongressen ligger højt på Capitol Hill. På en guidet rundtur opleves en del af magtens centrum.

Derefter går det sydover med besøg på typiske amerikanske landbrug på de kanter, hvor der bliver gode muligheder for at høre farmernes syn på landbrugets situation i USA.

En af de sidste dage er det planen at besøge North Florida Holsteins, hvor der er 10.000 sortbrogede køer. Så mange har ingen danske landmænd, selv om flere og flere er blevet temmelig store.

Afgang til rummet
Næstsidste dag bliver brugt på at besøge Kennedy Space Center – også kendt som Cape Canaveral. Altså stedet, hvorfra mange raketter med og uden mandskab er sendt ud i rummet.

Som rejseleder deltager tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen på hele turen. Han sørger for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

Turen koster inklusiv helpension 21.950 kroner i delt dobbeltværelse. Se det detaljerede program med tilmeldingsblanket på www.rejsogoplev.dk eller ring til Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 41 71 58 eller skriv til niels@rejsogoplev.dk.

Læs også