Udskyder stort arrangement i Holstebro

Arrangementet »Landbruget kommer til byen« er udsat.

Holstebro Struer Landboforening har besluttet at aflyse arrangementet »Landbruget kommer til byen« den 4. september. Aflysningen skyldes de øgede forekomster af Covid-19.

- Vi havde i anledning af vores 200 års-jubilæum gennem det sidste år planlagt et kæmpe arrangement, som ville fylde en stor del af Holstebro bymidte. Det er derfor med blødende hjerte, vi har truffet beslutning om aflysning, da mange har lagt mange timer i forberedelse af dette arrangement, da vi har et stort ansvar for ikke at være medvirkende til en eventuel smittespredning, skriver arrangørerne i en meddelelse.

- Vi ved, at mange af de aktiviteter, der var planlagt, normalt trækker flere hundrede tilskuere. Med forsamlingsbegrænsningen på max. 100 kunne vi måske nok sprede aktiviteterne, så vi levede op til lovgivningen, men med 100 personer, der står tæt om grisevæddeløb, fåreklipning, skattejagt i korncontainer og de mere end 20 andre aktiviteter, er det vores opfattelse, at vi udsætter mange for en unødig risiko – en risiko vi ikke vil udsætte glade børn og deres familie for, udtaler formand Kristian Gade.

Håber på 2021

Han oplyser, at der ikke er tale om en endegyldig aflysning.

- Når vi på forsvarlig vis kan gennemføre arrangementet, har de mange aktører givet tilsagn om at »rykke til byen«. Vi melder ikke nogen dato ud nu, men håber, at det kan blive sommeren 2021, lyder det fra Kristian Gade.

hka

Læs også