Hop på en af vore mange busser

Effektivt Landbrug tilbyder i samarbejde med Dansk Maskinhandlerforening igen i år busture til Agritechnica-udstillingen i Hannover, der er verdens største landbrugsmaskinudstilling.

Spring køen over og hop på en af vore busser - tag med Effektivt Landbrug og Dansk Maskinhandlerforening til Agritechnica i dagene den 12. til 18. november.

Allerede nu er vi i fuld gang med at arrangere busture til Agritechnica-udstillingen, og hvis du ikke allerede har tilmeldt busturen igennem din lokale maskinhandler, har du stadig chancen for at komme med.

Du kan tilmelde dig Agritechnica-turene direkte på http://agritechnica.effektivtlandbrug.dk.

Stadig ledige pladser

- Vi har allerede nu cirka 2.000 tilmeldte vores busture til Agritechnica, som kører hele ugen fra søndag til fredag, siger Effektivt Landbrugs samarbejdspartner, Thomas Birkballe.

- Det er tolvte år i træk vi arrangerer busture til Agritechnica- og EuroTier-udstillingerne i Hannover. Vores kapacitet på hotellerne i Harzen-området er på omkring 2.500 gæster hen over Agritechnica-ugen.

- En typisk bustur indeholder en forventet ankomst til Agritechnica-udstillingen omkring klokken 9.30, kl. 16.00 kører bussen videre til hotellet og om aftenen er der buffet med vin og øl ad libitum, siger han.

Verdens største

Omkring 3.000 udstillere fra over 50 lande danner rammen om Agritechnica-udstillingen i Hannover.

Udstillingsarealet er på 41 hektar og der forventes omkring 450.00 besøgende over alle udstillingsdagene. Udstillingen fokuserer primært på landbrugsmaskiner og udstyr til produktionslandbrug og maskinstationer.

Det er DLG - Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, der arrangerer udstillingen og arrangøren forventer, at kunne præsentere mere end 300 innovationer indenfor maskiner og software.

Få mere information om vores ture til Agritechnica-udstillingen på http://agritechnica.effektivtlandbrug.dk.

Læs også