Mød Vestager og Hækkerup til SLF's nytårskur

SLF har inviteret to stærke kvinder til Sønderjylland, hvor de kort efter nytår går på scenen med emner om EU politik og landbrugets omdømme både ude og hjemme – mød EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager og L&F-direktør Karen Hækkerup mandag den 8. januar.

To af Danmarks sejeste kvinder sætter fokus på vores fremtid, mandag 8. januar kl. 17.30, når Sønderjysk Landboforening (SLF) inviterer til nytårskur i Agerskov Hallen med plads til 1000 gæster.
SLFs nytårskur i Agerskovhallen er efterhånden blevet en tradition. For 4. gang vil SLF samle lokale samarbejdspartnere, politikere, medlemmer og kunder – tidligere har blandt andet formand for socialdemokratiet Mette Frederiksen og statsminister Lars Løkke Rasmussen været forbi Agerskovhallen som hovedtalere.
 
I år har SLF opfordret to kvinder til at indtage scenen - nemlig konkurrencekommissær i EU, Margrethe Vestager og direktør i Landbrug og Fødevarer, Karen Hækkerup.
- Vi håber at kunne gentage succesen fra sidste år, og der er god grund til at tro, at det lykkes. Denne gang har vi nemlig inviteret to spændende kvinder til, dels at fortælle om EU og fremtidens konkurrencevilkår samt den betydning det får for landbruget og fødevareeksporten, og dels at italesætte den kritik, som landbruget ofte bliver udsat for herhjemme, trods stor ros i udlandet, siger formand i SLF, Christian Lund.
 
Margrethe Vestager har vist, at hun har mod til at udfordre de største spillere på verdensmarkedet, når de prøver at omgå en retfærdig konkurrence. SLF ser frem til, at Margrethe Vestager i sin nytårstale giver os et spændende billede af, hvor fremtidens EU bevæger sig hen, set i lyset af de aktuelle politiske forhold i Europa og den øvrige verden.
Vi ved, at vi på alle måder er i front med den danske fødevareproduktion – og alligevel oplever landbruget ofte hjemlig kritik. Hør om Karen Hækkerups første 1000 dage som landbrugets førstedame, og hendes oplevelser ved at skifte fra socialdemokratisk minister til direktør i Landbrug og Fødevarer.
Tag familien med og kom til en aften, hvor der er mulighed for at få en snak med naboer, bekendte, lokalpolitikere og rådgivere i SLF og hør mere om Danmarks fremtid i EU og om Landbrug og Fødevarers kamp for landbruget.
Få en hyggelig aften med spisning og bliv opdateret på landbrugets og fødevaresektorens muligheder for at bidrage positivt til vores fælles fremtid i EU. Se www.slf.dk for tilmelding og betaling.
 

Læs også