Bjergged med på danmarksturné

Maskinhandler Indkøbsringen tager på demokaravane med McConnel-maskiner.

Maskinhandler Indkøbsringen og dens forhandlere gør klar med en demokaravane, som henvender sig primært til maskinstationer, entreprenører, kommuner og anlægsgartnere.

På en rundtur med McConnel-maskiner, der byder på stop over hele landet, skal de gule hegnsklippere, rabatklippere – og en enkelt bjergged – således fremvise færdigheder udi vedligeholdelse af rabatter, levende hegn og stejle skråninger.

Maskinerne i demokaravanen lægger vejen forbi blandt andet Have & Landskab-udstillingen i Slagelse, hvor de i dagene 30. august til 1. september er udstillet på MI’s stand.

Øst for Storebælt kan McConnel-maskinerne efterfølgende også opleves ved Jørlunde Maskinforretning nær Slangerup i Nordsjælland tirsdag den 5. september og i Knuthenborg Safaripark onsdag den 6. september – begge steder klokken 10-14.

De største trækplastre er den fjernstyrede Robocut rabatklipper og den store PA 8085 hegnsklipper, vurderer Robert Vemmelund, produktchef hos MI, som har importen af McConnel klipperne.

Markedets kraftigste

- RoboCut er en sand bjergged, der uden besvær klipper skråninger med op til 55 graders hældning. Den viser vi med 1,3 meter slagleklipperhoved og Robo-Forest knuserhovedet på 1,25 meter, oplyser Robert Vemmelund og tilføjer:

- McConnel PA 8085 er markedets kraftigste hegnsklipper med otte meter variabel fremført arm og det smarte Easy Drive-System, som sikrer, at klipperhovedet følger terrænet automatisk.

- Vi viser for første gang på dansk grund også den frontmonterede rabatklipper, Merlin Xtreme Offset. Med en arbejdsbredde fra 1,2 meter passer den perfekt til det første cut, fortæller Robert Vemmelund.
McConnel sælges og serviceres af udvalgte MI-forhandlere i hele landet. Slid- og reservedele lagerføres på det store centrallager i Vejle. Dermed er der altid hjælp i nærheden, uanset hvor i landet maskinen befinder sig. 

Læs også