- Danish Crown havde en fælles stand med Friland og ESS-FOOD på SIAL. Vores samarbejde på messen er et godt eksempel på, hvordan vi som koncern kan stå sammen og trække på hinandens kompetencer og netværk i et bredt spektrum på tværs af fødevarebranchen; fra biprodukter over Pork og Beef til økologi, forklarer Henrik Biilmann.

Ikke mindst Frilands adgang til det franske marked bliver lettet af Danish Crowns eksportnetværk.

- Takket være koncernens kontakter er vi kommet ind hos kunder i det franske, hvor vi i år har haft stor fremgang og omsat for over 100 mio. kr. Vi sælger først og fremmest skinker, men oplever også interesse for produktionskød til salami og kamme til charcuterivarer, konstaterer Henrik Biilmann.

På SIAL hilste han både på nye og gamle bekendte.

- Vi havde en god dialog med standens gæster på tværs af de tre datterselskaber. De gæster, som kendte Friland i forvejen, kunne vi præsentere for Danish Crown og ESS-FOOD på messen, lige som deres ”gamle kendinge” kunne blive introduceret til Friland. Og ved at være tre om en stand fangede vi desuden flere tilfældigt forbipasserendes opmærksomhed, konstaterer Henrik Biilmann.

Han repræsenterede Friland på SIAL sammen med selskabets eksportmanager Marc Ridout.  Ud over en snak kunne gæsterne på Friland-standen få en præsentationsbrochure på fransk om selskabet.

SIAL afholdes hvert andet år. I 2016-udgaven deltog cirka 7.000 fødevareudstillere fra 105 lande samt 155.166 gæster i messens otte haller, der dækker et areal svarende til 50 fodboldbaner.