Spændende studietur til Brasilien og Argentina

Tag med på en unik og sjældent udbudt studietur til Brasilien og Argentina. Det er nemlig meget sjældent, at der på samme studietur udover anderledes landbrug både er mulighed for at opleve de fantastiske Iguazu vandfald og vindyrkning i Mendoza lige op til Andesbjergenes tinder.

Studieturen, der er planlagt fra 24. november til 6. december 2017, starter for alvor i den brasilianske by Foz do Iguazu, hvor vi straks kører til de berømte vandfald. Senere krydser over til Argentina, hvor vi overnatter i byen Puerto Iguazu. Næste stop er den argentinske nationalpark med bevaret regnskov og gangbroer til blandt andet Djævlens Gab. Efter det skal vi sejle på floden i store gummibåde på meget tæt hold af de imponerende vandfald.

Næste morgen tager vi til lufthavnen for at flyve til Mendoza og Andesbjergenes tinder. Vi oplever byen, besøger en vingård med frokost og skal på udflugt ind i Andesbjergene helt frem til grænsetunnelen til Chile.

Efter det flyves tilbage til Buenos Aires, hvor vi skal bo to nætter. Blandt andet sejler vi en tur i det særprægede Tigre Delta, hvor man kun kan komme hjem med båd og tager på en byrundtur til de byens seværdigheder. Et tangoshow hører også med til et besøg i Buenos Aires.

De følgende dage er vi syd for Buenos Aires for at opleve et spændende program med besøg på landbrug og en feedlot med opfedning af kvæg.

Som rejseleder deltager tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen på hele turen. Han sørger sammen med de lokale guider for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

Turen koster inklusiv helpension 32.500 kroner i delt dobbeltværelse. Se det detaljerede program med tilmeldingsblanket på www.ndhtxtfoto.dk eller ring til Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 41 71 58 eller skriv til ndh@ndhtxtfoto.dk.

Læs også