VKST og Agrocura indgår nyt samarbejde

Med Agrocura som ny samarbejdspartner tilbyder VKST højt specialiseret og professionel rådgivning inden for finansiering og formueforhold.

Det nye, store østdanske rådgivningsselskab, VKST, oplever hele tiden en stigende kompleksitet i de finansielle produkter, som selskabets kunder får tilbudt fra deres bank og realkreditinstitut, og VKST har i den forbindelse indledt et nyt samarbejde med Agrocura.

- Med de balancesummer mange af vores landbrugsvirksomheder efterhånden har, er det vigtigt, at landmanden har en meget kompetent og uvildig rådgiver på sin side, når man skal tage stilling til de finansielle produkter, fortæller udviklingschef i VKST, Peter Jørgensen, og tilføjer:

- Vi har valgt at indgå samarbejde med Agrocra, fordi de er kendt og respekteret som en uafhængig finansiel virksomhed, der ikke er bange for at tage stilling til markedet på baggrund af grundige analyser. Og det er der brug for i et finansielt marked, der kan være svært at gennemskue.

Kundens bedste for øje

Peter Jørgensen betegner Agrocura som en »meget kompetent og professionel samarbejdspartner, som hele tiden har kundens bedste for øje«.

- Samtidig har Agrocura Finanstilsynets tilladelse til at rådgive inden for den del af det finansielle marked. Det er kundernes sikkerhed for, at der er styr på tingene, fastslår Peter Jørgensen.
Hos Agrocura er teamchef og chefanalytiker, Jens Schjerning, glad for at kunne tilbyde kunderne i VKST rådgivning om finans-, råvare- og formuestrategier.

- Vi har stor erfaring med at forhandle med den finansielle sektor og vores viden om renteswaps, valuta- og råvareterminer og lignende er på et meget højt niveau, påpeger Jens Schjerning.

- VKST er, fortsætter han, en interessant samarbejdspartner for os, da VKST dækker hele Sjælland, Lolland og Falster og har mange spændende kunder, hvor vi helt sikkert kan gøre en forskel med vores rådgivning.

Læs også