Veteraner mødes til træf i Brørup

I weekenden den 1. og 2. juli afholder Dansk Veteran Traktor Klub det årlige veterantræf i Brørup.

I anledningen af, at Ford startede produktionen af traktorer for 100 år siden, er årets tema Fordson og Ford traktorer og redskabsprogram. Der er også fokus på danske motorer, og klubben tager hul på fejringen af sit 30 års jubilæum senere på året, med en ”Classic” udstilling af traktorer og maskiner fra 1987.

Dansk Veteran Traktor Klub opfordrer alle til at deltage med deres veterantraktorer, motorer og redskaber uanset fabrikat.

Træfdeltagerne og besøgende kommer traditionelt fra Sydjylland, Sønderjylland og Fyn, men klubben håber at mønstre deltagere fra hele Danmark, og alle er velkomne.
Arrangementet plejer at tiltrække mange nysgerrige og der er noget for alle aldre med restaurationstelt, tombola, 4H, stumpemarked og meget andet. Arrangementet starter lørdag d. 1. juli kl. 9.00 og 9.30 kører traktorerne i optog gennem Brørup – Rødding pigegarde fører an.

Dansk Veteran Traktor Klub er en klub for alle med interesse for veterantraktorer, stationære motorer, redskaber og gamle entreprenørmaskiner. Medlemmer bevarer, restaurerer og kører maskinerne og deler deres fælles interesse, når de deltager i stævner, løb, dyrskuer og klubarrangementer.
Klubben er landsdækkende og har på nuværende tidspunkt ca. 3500 medlemmer. Klubben henvender sig til medlemmerne via medlemsbladet PIONEREN, som udkommer 6 gange om året, samt klubbens hjemmeside www.dvtk.dk.
 

Læs også