Arkiv 31-07-2017 18:19:00 Dansk brødkorn er ofte for ringe Selv om det nu er muligt at gøde brødhveden til en højere proteinprocent, er det langtfra det eneste problem ved danskdyrket brødkorn. - Tyskerne og svenskerne er dygtigere, siger kornopkøber. Af Redaktionen redaktion@effektivtlandbrug.dk 70 15 12 37 Gem Kornopkøber Flemming Olsen hos Lantmännen Cerealia i Vejle udøver på ingen måde svensk femte kolonne-virksomhed fra sin position i den østjyske virksomhed. Lantmännen Cerelia, også kendt som Havnemøllerne, er en af de to store brødkornsopkøbere i Danmark. Den anden er Valsemøllen. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Forrige artikel Næste artikel Læs også En sund tarm giver et godt immunforsvar Klar til DM-revanche God tilslutning til »DM i Kloakarbejde« Når maskinerne nemt vejer op til 40 tons Vandløb skal rustes til klimaforandringer Dansk andelsmodel stortrives i Sydamerika