Mange vil med til Hannover

2.500 danske landmænd sender L-Mediehus afsted til Agritechina-messen. Der er endnu få ledige pladser i busser, og det er muligt gennem LandbrugSyd at købe indgangsbilletter til verdens største landbrugsmaskinudstilling.

Hver andet år i november danner den tyske by Hannover rammen om verdens største messe for landbrugsmaskiner, Agritechnica, der i 2015 havde godt 450.000 besøgende fra 115 lande.

Nu går det snart løs igen, og på den kommende udstilling, som er fra tirsdag den 14. november til lørdag den 18. november (previewdays søndag den 12. og mandag den 13. november), kan man opleve omkring 3.000 udstillere fra 52 lande.

Den imponerende messe, som breder sig over hele 394.000 kvadratmeter i 23 haller, tiltrækker naturligvis også danskere fra hele landet.
,
Vanen tro er der også stor interesse for blandt andet de busture og kør-selv-ture med overnatning, der kan købes gennem LandbrugSyd, Effektivt Landbrug og de øvrige aviser fra L-Mediehus.

Der sker som de foregående år i samarbejde med Dansk Maskinhandlerforening og Thomas Birkballe, som oplyser, at tilmeldingsfristen for disse ture er søndag den 22. oktober.

For priser, program og tilmelding henvises til www.effektivtlandbrug.dk eller til Thomas Birkballe, der træffes på thomas@birkballe.dk eller 29 11 22 31.

Der sendes ikke mindre end 2.500 danske landmænd afsted til messen i 50 busser, hvoraf mange er arrangeret i samarbejde med lokale maskinforretninger. Der er dog kun få ledige pladser tilbage, primært til turene, som foregår fredag og lørdag den 17. og 18. november.

Man kan også bare nøjes med at købe billetten – og dermed springe betalingskøen over ved indgangen til Agritechnica. Fristen for det er mandag den 13. november.
 

Læs også