Scantruck har succes i Ringsted

ScanMek Øst var en stor succes for Scantruck i Ringsted, der vil etablere en større salgsafdeling på en nabogrund.

Det var en særdeles glad og tilfreds Jørn Rauff Larsen, salgschef i Scantruck i Ringsted, der sammen med det øvrige personale, tog imod et stort antal besøgene i forbindelse med, at afdelingen på Midtsjælland for første gang indbød til ScanMek Øst.

- Det er gået så godt i de fire år, Scantruck har været i Erhvervspark Kærup her ved Ringsted, at vi har besluttet at udvide vores aktiviteter, fortæller han og oplyser videre:

- Derfor har vi netop erhvervet en stor nabogrund, da tanken er, at vi allerede i 2018 vil etablere en større salgsafdeling for brugte maskiner. Vi har næsten konstant 300-400 brugte maskiner på lager, og det er dem, vi vil sælge fra den nyerhvervede grund.

Det er hvert år i januar en tradition, at Scantruck i Skive holder åbent hus.

- Og det med så stor en succes, at vi mente, det også skulle prøves i Ringsted. Og med mellem 300 og 500 besøgende, har vi allerede nu besluttet, at vi hvert år i oktober fremadrettet vil holde ScanMek Øst i Ringsted.

Årligt sælger Scantruck i Skive og i Ringsted godt 2.000 maskiner af mærkerne Komatsu, Manitou og Weyer, men også Mustang, McCloskey og PB Platforms er populære mærker.

Læs også