Samarbejde skal styrke Case IH på Fyn og øerne

Flemløse Maskinforretning og Kædeby Maskinforretninger vil arbejde tæt sammen for Case IH på Fyn for at yde en professionel indsats og god service til kunderne.

Der står stadig Flemløse Maskinforretning og Kædeby Maskinforretning på facaderne. Kunderne vil derfor stadig kunne henvende sig, hvor de er vant til at handle og få service.

- Men de vil opleve en endnu bedre betjening og endnu mere professionel tilgang, blandt andet fordi servicemontørerne vil kunne specialisere sig endnu mere. Det forklarer direktør Kristian Refnov fra Case IH Danmark om den nye forhandlersituation for Case IH på Fyn og omliggende øer.

Der sker nemlig det, at de to maskinforretninger med hjemsted på henholdsvis Fyn og Langeland indleder et strategisk samarbejde med virkning fra 1. januar.

- Vi er rigtig glade for dette samarbejde, som styrker vores position yderligere, konstaterer indehaver Carsten Wessel, Kædeby Maskinforretning. Fremover vil vi endnu bedre kunne yde kunderne den service, de efterspørger, påpeger indehaver Martin Andersen, Flemløse Maskinforretning.

Supplerer hinanden godt

Ejerne af de to maskinforretninger har kendt hinanden som kollegaer i mange år.

- Vi bevarer hver vores styrker og kan fremover trække på hinandens kompetencer, fremhæver Martin Andersen og Carsten Wessel. Tanken er således, at servicemontørerne kan yderligere udbygge den viden, de for eksempel har om traktorer, høstmaskiner og redskaber.

- Når vi har flere montører til sammen, kan vi tillade os en specialisering, som er sværere med færre montører, forklarer de. På den måde sikres kunderne også en endnu mere kompetent service, når det eksempelvis brænder på i de travle perioder.

Tæt på kunderne

Med indledningen af det strategiske samarbejde bliver der ikke ændret ved den nærhed, som kunderne har haft hidtil.

- Et plus er, at vi fremover til sammen har endnu flere reservedele på lager lokalt.  Dermed vil vores kunder også opleve en endnu bedre service, uddyber Carsten Wessel. Med andre ord kommer Case IH til at stå endnu stærkere på Fyn og omliggende øer med det nye, strategiske samarbejde, siger Martin Andersen.

Læs også