VKST fortsætter DLS-tradition

Her i slutningen af november har VKST i alt seks faglige møder målrettet planteavlere.

På denne tid af året har DLS tidligere inviteret til faglige efterårsmøder, og efter fusionen med Gefion tidligere på året fortsætter den tradition under VKST, der her i slutningen af november holder i alt seks faglige møder for planteavlere.

De to første på Sydhavsøerne – mandag den 20. november i Lalandia i Rødby og onsdag den 22. november i Nykøbing Falster-Hallen – og derefter fire på Sjælland, hvor det første er i Herlufmagle-Hallen torsdag den 23. november.

Ugen efter følger så de tre sidste møder. Mandag den 27. november i Tømmerup ved Kalundborg, dagen efter på Landbrugsskolen Sjælland ved Roskilde, inden møderækken slutter på Hotel Kong Valdemar i Vordingborg torsdag den 30. november.

VKST vil hjælpe planteavlerne med at styrke bundlinjen, og på møderne, der kører efter samme skabelon, vil der blandt andet være indlæg om Kornbasen.dk og forskellige nøgletal, ligesom der kommer tips og gode råd til at skabe bedre resultater i marken.

Det er gratis at deltage på møderne, der alle er fra klokken 17 til 22. Undervejs er middag, kaffe og kage, og af praktiske hensyn er det derfor nødvendigt med tilmelding på 70279000 eller via vkst.dk.

Læs også