Lettere kvægfodring med ny selvkørende fuldfoderblander

Bulldog Agri i Randers har solgt og netop leveret sin hidtil største Storti-fuldfoderblander til sydjysk mælkeproducent

Forleden kunne Bulldog Agri i Randers aflevere nøglerne til en ny stor Storti Dobermann Evo fuldfoderblander til jysk mælkeproducent.

Helt specifikt drejer det sig om den store Storti Dobermann 30GP HS EVO – og i dette tilfælde - 3-akslede fuldfoderblander - der blev leveret til mælkeproducent Torben Kragh ved Henne.

Indtil nu har kvægfodringen maskinmæssigt bestået af en traditionel fuldfodervogn med traktor spændt for, med påfyldning med gummiged. Med den nye selvkørende Storti, er det nu ”kogt” ned til én maskine og én mand til at betjene den. Foruden sparet arbejdskraft, giver det også mindre udgift til brændstof.

Snittehovedet på fuldfoderblanderen er konstrueret, så det sikrer hurtig påfyldning og de to store blandesnegle i vognen sikrer optimal blanding.

Hos Bulldog Agri glæder man sig over interesse og efterspørgsel efter Storti-fuldfoderblanderne. Forleden var det ikke kun fuldfoderblanderen til Torben Kragh, der blev leveret. Det samme blev en tilsvarende model til mælkeproducent Esben Ravn, Agerskov.
 

Læs også