Gang i Glamsbjerg

For et år siden overtog Søren Bech Sørensen, Ulrik Bøgelund og Kristian Jørgensen som partnere det konkursramte Glamsbjerg Maskin Center. Aktiviteterne er videreført med hensyn til brugte landbrugsmaskiner, og på traktorsiden har maskinforretningen fået forhandlingen af det ambitiøse og konkurrenceklare japanske mærke, Kubota. Endvidere er der forhandling af Spearhead-programmet af brakhøstere og hegnsklippere, samt Schäffer læssemaskiner og teleskoplæssere.
Mens ellers er fokus rettet mod mindre maskiner, ikke mindst til have-, park- samt anlægs- og entreprenørsektoren.
- Vi er kommet rigtigt tilfredsstillende fra start, med tilgang af mange nye og tidligere kunder, både professionelle og private. Og ikke kun på Fyn, men også Østjylland og Sjælland, fortæller Kristian Jørgensen.

Agrometer og Husqvarna

Som noget nyt har Glamsbjerg Maskincenter fået forhandlingen af Agrometer vandingsmaskiner til både mark- og specialafgrøder, golfbaner og plænearealer.
Og med virkning her fra nytår kommer også det omfattende Husqvarna-program ind i den store, moderne maskinforretning i Glamsbjerg.
Inklusive de tre indehavere er mandskabsstyrken nu på ni ansatte, der, foruden travlheden med salg og ekspedition, på værkstedet er beskæftiget med vintereftersyn.
- Det gælder blandt andet have-/parkmaskinerne og robotplæneklipperne, hvor vi netop har ansat en ekspert. Derfor vil vi næste år gå yderligere ind i det voksende marked for robotklipning, nævner Kristian Jørgensen

Læs også