Stor udvidelse i Vester Hæsinge

Med en ny butik og et moderniseret og udvidet pølsemageri er Vester Hæsinge Slagterforretning klar til fremtidens udfordringer

Med virkning fra 1. september har den kendte sydvestfynske fødevarevirksomhed, Vester Hæsinge Slagterforretning, taget en større udvidelse i brug.

Udvidelsen består af forskellige dele. Således er pølsemageriet udvidet med 150 m² i en ny tilbygning til slagtehuset. Der er ligeledes etableret nye kølerum, hvilket blandt andet betyder, at slagterforretningen nu er klar til at søge om engros-autorisation. Og der er lavet en ny butik, indrettet i et lokale, hvor Stefan Jensens kone, Sara, tidligere havde frisørsalon. I stedet arbejder hun nu på fuld tid i slagterforretningen.

Fokus på kvalitet

- Vi havde et lille pølsemageri, som nu er blevet betydeligt større med udvidelsen på 150 m², fortæller Stefan Jensen. Vi har en autorisation i pølsemageriet, men vi vil også gerne have en engros-autorisation, så vi kan levere kød og pålægsvarer til købmænd og supermarkeder. Og den autorisation er vi nu klar til at søge om at få.

- En konsulent har hjulpet os med projektet. Blandt andet har vi lavet to nye kølerum, idet reglerne foreskriver, at de ikke pakkede færdigvarer skal være i ét kølerum, og de varer, der er pakket, skal være i et særskilt kølerum.

Stefan Jensen understreger, at formålet er, at kvaliteten skal være i orden. Fødevarestyrelsen har nogle regler, som skal være opfyldt, for at man kan få en autorisation. Og han peger på, at virksomheden – endnu en gang – har haft en god dialog med styrelsen.

Læs også