Med en ny butik og et moderniseret og udvidet pølsemageri er Vester Hæsinge Slagterforretning klar til fremtidens udfordringer
Med virkning fra 1. september har den kendte sydvestfynske
fødevarevirksomhed, Vester Hæsinge Slagterforretning, taget en større udvidelse
i brug.
Udvidelsen består af forskellige dele. Således er
pølsemageriet udvidet med 150 m² i en ny tilbygning til slagtehuset. Der er ligeledes
etableret nye kølerum, hvilket blandt andet betyder, at slagterforretningen nu
er klar til at søge om engros-autorisation. Og der er lavet en ny butik,
indrettet i et lokale, hvor Stefan Jensens kone, Sara, tidligere havde
frisørsalon. I stedet arbejder hun nu på fuld tid i slagterforretningen.
Fokus på kvalitet
- Vi havde et lille pølsemageri, som nu er blevet
betydeligt større med udvidelsen på 150 m², fortæller Stefan Jensen. Vi har en
autorisation i pølsemageriet, men vi vil også gerne have en
engros-autorisation, så vi kan levere kød og pålægsvarer til købmænd og
supermarkeder. Og den autorisation er vi nu klar til at søge om at få.
- En konsulent har hjulpet os med projektet. Blandt andet har
vi lavet to nye kølerum, idet reglerne foreskriver, at de ikke pakkede
færdigvarer skal være i ét kølerum, og de varer, der er pakket, skal være i et
særskilt kølerum.
Stefan Jensen understreger, at formålet er, at kvaliteten
skal være i orden. Fødevarestyrelsen har nogle regler, som skal være opfyldt,
for at man kan få en autorisation. Og han peger på, at virksomheden – endnu en
gang – har haft en god dialog med styrelsen.