Hos Danish Crown opfordrer man slagtesvineproducenter til at deltage i undersøgelse, som Fødevarestyrelsen har sat i søen
Fødevarestyrelsen har bedt KU Life på Københavns
Universitet om at lave en undersøgelse, der skal samle mere viden om årsagerne
til slagmærker på slagtesvin. Det skriver Danish Crown i et nyhedsbrev.
Og hos slagterigiganten bakker man op om initiativet – og opfordrer
leverandører til at deltage i et telefoninterview med KU Life, der skal
interviewe omkring 140 slagtesvineproducenter, der leverer til Ringsted og
Horsens.
- Jeg
håber, at de andelshavere, der bliver ringet op, tager sig de få minutter, det
tager at svare på spørgsmålene. Det er vigtigt, at vi som branche bliver bedre
til at undgå slagmærker, siger direktør i DC Ejerservice Vagner Bøge i
nyhedsbrevet.
De
140 slagtesvineproducenter vil blive tilfældigt udvalgte.