DC-direktør er utilfreds med indtjeningen i Danmark

Koncernens internationale struktur sikrer et robust resultat, lyder det fra Kjeld Johannesen

Danish Crown har onsdag præsenteret sit regnskab for 2013/14, og slagterigiganten har haft en omsætning på 58 milliarder kroner.

Ifølge administrerende direktør i Danish Crown Kjeld Johannesen er det en af koncernens styrker, at man har en betydelig geografisk spredning.

I en pressemeddelelse understreger Kjeld Johannesen samtidig, at ”indtjeningen i den danske del af slagteri-aktiviteterne fortsat er utilfredsstillende” – og at ”det er koncernens internationale struktur, der sikrer det robuste resultat”.  

- Den geografiske spredning betyder dog, at de udfordringer, koncernens selskab har mødt i USA, mere end opvejes af de europæiske forædlingsselskaber i DC Foods, lyder det fra Danish Crown.

Netop DC Foods er styrket yderligere i det forløbne år gennem købet af de resterende 50 procent af det polske selskab Sokolów.

- Vi er nu sikret fuld adgang til det polske marked, og arbejdet med at skabe synergi på tværs af koncernen udvikler sig lovende inden for alle forretningsområder, konstaterer Kjeld Johannesen.

Læs også