Maskincenter siger farvel til en grand old man

Henning Christensens fejres fredag med afskedsreception

Maskincenter Sjælland - John Deere-forhandler på Sjælland - siger fredag farvel til en af virksomhedens mest trofaste medarbejdere gennem tiden.

Det er nemlig Henning Christensen, som bytter skrivebordet ud med det søde liv som golfspillende efterlønner.

Henning Christensen startede i det daværende DLAM Center Sjælland Syd som lagerchef den 1. oktober 1977, og han styrede med et sit organisatorisk overblik reservedelsafdelingen gennem mere end 25 år, og har således oplevet de seneste årtiers massive udvikling inden for landbruget.

I 2007 overtog Henning Christensen imidlertid stillingen som salgschef i den travle Have- og Park-afdeling. Et job, han ifølge indehaver og direktør Hans Erik Karlshøj, har udført med kæmpe passion og engagement – og som gennem tiden har tilført virksomheden mange nye kunder.

Henning Christensen var desuden med til omstillingen fra DLAM-ejet virksomhed til stiftelsen af det daværende Næstved-Karise Maskinservice — og videre til det relativt nye partnerskab med John Deere International under navnet Maskincenter Sjælland A/S.

Henning Christensen fejres fredag den 2. maj fra klokken 12-16 med afskedsreception for kolleger, kunder, venner og familie på Militærvej 25 i Næstved.

Læs også