Ny rekord: Flere end 2.750 udstillere

Når Agritechnica åbner dørene vil flere end 2.750 udstillere være på plads. Det er ny rekord og en stigning på to procent i forhold til 2011

Er vi nået ud på den anden side af krisen? Hvis man ser på opbakningen til den forestående Agritechnica messe i Hannover, så vil det oplagte svar være ja.

Messen har aldrig været større. Rekordmange udstillere er klar på standene, når dørene åbnes for publikum fra tirsdag den 12. til lørdag den 16. november.

Større udstillingsareal

Udstillingsarealet er udvidet fra 38 hektar i 2011 til nu 41 hektar. Det svarer til en stigning på otte procent.

Det konsoliderer Agritechnica som verdens største indendørs messe for landbrugsmaskiner og udstyr, lyder det fra arrangørerne, som glæder sig over den store tilslutning.  

- Med 2.700 udstillere er messen vokset med to procent i forhold til sidste Agritechnica i 2011. Det er glædeligt at så mange virksomheder fra hele verden bakker op om messen, lyder det fra Dr. Reinhard Grandke, administrerende direktør i den tyske landbrugsorganisation DLG, som arrangerer Agritechnica-messen.

Mange danske udstillere

I alt udstiller 46 danske virksomheder på messen, og derudover vil tusindvis af danske landmænd besøge messen i Hannover.

1.500 danske landmænd har sikret sig plads på de særlige eventture, som salgschef Thomas Birkballe, HCP Danmark, på privat initiativ for tredje gang arrangerer i samarbejde med Effektivt Landbrug og maskinforretninger over hele landet.

- 30 busser ruller afsted, og det er en fordobling i forhold til for to år siden, oplyser han.

I 2011 havde Agritechnica knap 420.000 gæster. Arrangørerne forventer at nå nogenlunde samme antal besøgende i år.

Læs også