Major med erfaring i spidsen for Hedeselskabet

Den 1. september tiltræder Lars Johansson som administrerende direktør og koncernchef i Hedeselskabet

Lars Johansson er manden, der den 1. september rykker ind i hjørnekontoret hos Hedeselskabet.

50-årige Lars Johansson bliver nemlig ny administrerende direktør og koncernchef i Hedeselskabet. Han tager således over fra Ove Kloch, som forlod direktørposten med udgangen af juni. Det oplyser Hedeselskabets tidsskrift Vækst i et nyhedsbrev.

- Med Lars Johansson har Hedeselskabet fået en fagligt meget dygtig koncernchef som efterfølger for Ove Kloch. Lars er som type en udadvendt, positiv, energisk og beslutsom person med en uddelegerende og involverende ledelsesstil, som passer rigtig godt ind i vores koncern, siger bestyrelsesformand Frants Bernstorff-Gyldensteen i nyhedsbrevet.

Lars Johansson har ifølge Vækst erfaring fra en række topposter. Ind til sin ansættelse i Hedeselskabet er han administrerende direktør for IT-virksomheden Atea Danmark med det overordnede ansvar for selskabets 1.500 danske medarbejdere. Tidligere har Lars Johansson desuden været administrerende direktør for SAS Ground Services og koncerndirektør i Systematic.

Inden han påbegyndte sin erhvervskarriere, var Lars Johansson ingeniørofficer i forsvaret - og han er stadig aktiv som major i reserven. Ud over den militære uddannelse har Lars Johansson en teknisk uddannelse på bachelorniveau, en diplomleder uddannelse samt en MBA i Change Management fra Aarhus Universitet.

Læs også