Det glimter af guld, sølv og bronze 500 steder

Flere end 500 spisesteder i hele landet har nu Det Økologiske Spisemærke

Restauranter, kantiner, institutioner og lignende får mange steder guld, sølv og bronze.

Der er tale om ”Det Økologiske Spisemærke”, som dokumenterer køkkenets økologiandel. Og flere end 500 spisesteder i Danmark har nu fået mærket. Det oplyser Økologisk Landsforening.

- Det er en helt vildt positiv udvikling, som er med til at fremme udviklingen af økologi, og som gavner både køkkenpersonalet og de spisende såvel som vores grundvand, naturen og dyrene, siger projektleder i Økologisk Landsforening Dorthe Kloppenborg i en pressemeddelelse.

Listen over spisesteder med ”Det Økologiske Spisemærke” er ifølge Økologisk Landsforening domineret af kantiner og institutioner, men inden for det seneste halve år er den blandt andet blevet udvidet med det første hospitalskøkken og den første michelin-restaurant samt en stribe offentlige køkkener.

Læs også